van alles wat!

Wist je dat?!

2 juni 2020

Het leek mij leek om een wist je dat blog te maken. Met Kleine weetjes over mij! Lees je mee?

IK EIGENLIJK SCHOONHEIDSSPECIALISTE EN PEDICURE BEN?!

Na de middelbare school ben ik naar Esthetica opleidingen gegaan. Een opleiding in breda voor schoonheidsspecialiste , pedicure en parfumerie!

Super leuk! 2 jaar heb ik op deze opleiding gezeten, bij verschillende bedrijven stage gelopen. En een aantal jaar in verschillende schoonheidssalons gewerkt en bij de ici paris! Ook thuis had ik een salon, eerst bij mijn ouders en later bij ons thuis. Ideaal toen de kinderen net geboren waren. Kon ik toch wat werken maar ook bij de kinderen zijn. Helaas doe ik er nu nog erg weinig mee. Ik merkte dat mijn hart niet meer dat sprongetje maakte , wat het eerst wel deed.

IK VROEGER EEN ONWIJZE SMEERPOETS WAS ?

Wij waren vroeger ook echt buitenkinderen en als mijn kinderen nu. Altijd buiten met vriendjes en vriendinnetjes uit de straat. Ik klom in bomen ,speelde in de bosjes en wij hebben een keer een kabelbaan over de sloot gemaakt …. top idee! Ik kwam dan ook altijd zwart thuis , helemaal onder het zand en blauwe benen van het vallen en stoten. Ook wilde ik nooit jurkjes aan , en moet je mij nu eens zien… alleen maar jurkjes

Ik allergisch ben voor appels? ๐ŸŽ

helaas heb ik meerdere fruit allergieรซn en kan dus niet alles eten. Nu hoor ik je denken … jij eet appel in je kwark. Dat klopt , alleen doe ik deze appel eerst in de magnetron voor dat ik hem op eet. Ik vind appels namelijk wel onwijs lekker .

Ik ben ook allergisch voor : kiwi , aardbeien ( soms gaat dit goed soms niet) peer , paprika en dit is dan alleen het stukje groente en fruit! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ™„

DAT IK ONWIJS SLECHT TEGEN SMAKKENDE MENSEN KAN?

Als ergens mijn nekharen van overeind gaan staan is het wel smakkende mensen. Daar kan ik echt bijna van spugen! Ook al eten ze met hun mond dicht, bepaalde geluiden kan ik echt niet tegen. Zo mag manlief geen kwark of een ei naast mij eten. En mijn collega durft naast mij in de auto ook niet te eten.. heel erg maar kan er niets aan doen!

IK VROEGER WEDSTRIJD HEBBEN GEZWOMMEN?

ja ja , ik heb wedstrijd gezwommen. en ik was nog best wel goed ook al zeg ik het zelf! Maar jou dat koude water en die training op zaterdag van 7.00 tot 9.00 SOCHTENDS!!!!! Was toch wel pure ellende. Ik stond vaak het eerste kwartier met mijn grote teen in het water te hopen op een wonder … warm water!

Zo dit waren de eerste 5 weetjes die ik graag met jullie wilde delen! Hebben jullie een leuk weetje over je zelf dat ik jullie wat beter leer kennen? Ben benieuwd!

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bart 5 juni 2020 at 11:22

  Wist je dat… Ik een enorme liefhebber van alles dat groeit en bloeit ben? Als er ergens iets ritselt in het gras, dan ben ik de eerste die het ziet en kan er nog van alles over vertellen. Toen ik nog een kleine Bart was, wist ik altijd hagedissen te vangen. Razendsnel zijn ze, maar ik had ze altijd!

  • Reply Yvette Post 6 juni 2020 at 12:05

   Wat super leuk bart! Ahahha kan je nu leuk met Beau doen โค๏ธ!

 • Reply Sylvana 27 juni 2020 at 23:58

  Wist je dat ik misselijk wordt bij het ruiken van smeerboter/ bakboter? Ik weet niet hoe het komt maar ik kan er echt niet tegen. Alleen ultra dun als het gaat om beschuit met muisjes haha.

  • Reply Yvette 28 juni 2020 at 07:30

   O wat grappig!!! Leuk weetje! Hier lust alleen tibbe boter en ik heel dun laagje indd!

   Thnq voor je reactie echt leuk!

  Leave a Reply