van alles wat!

Wist je dat #2!

27 juli 2020

Het leek mij gezellig om weer een keer een nieuwe wist je dat met jullie te delen. ik vind het een leuke manier dat jullie iets van mij te weten komen en door jullie reacties leer ik jullie beter kennen!

#1 : Mij aller aller aller aller aller grootste guilty pleaser een warme verse stroop wafel is ?

Dat vind ik echt zo ontzetten lekker. Toen wij laatst in de dierentuin waren, rook ik gewoon vanaf de parkeerplaats al de verse stroopwafels. Ik heb er toen ook 1 bij binnenkomst op en 1 toen we weg gingen! hier kan je mij echt voor wakker maken !!!

#2 : Ik niet tegen hout kan.

Ik krijg echt de kriebels van hout! ijsstokjes , hout om iets van te maken , het maakt niet uit , ik krijg er de bibbers van. Je zal mij dan ook nooit zo hout vast zien houden. Ik doe altijd het papiertje van een ijsje om een stokje, om het maar niet vast te hoeven houden. Maar zelfs als Mitch of de kindjes met het ijsstokje zit te spelen door er op te gaan knabbelen krijg ik al kippenvel. Misschien heel raar maar ik voel dat tot in mij tandvlees (ja ik ben raar ). Zelfs nu ik over hout zit te typen krijg ik kippen vel … bleegh.

#3 : Ik jaren lang verslaafd was aan cornflakes met melk?

Er ging geen dag voorbij dat ik geen bakken met cornflakes at. Dit is echt jaren mijn ontbijt geweest en dan bleef het niet bij 1 bak. Heerlijk vond ik het. Helaas reageer ik best wel op melk en sinds ik het niet meer drink/ eet voel ik mij een stuk beter. Maar als ik mitch of de kindjes cornflakes zie eten zou ik het het liefste ook weer gaan eten.

#4 : Ik misselijk word van tandpasta?

Sinds de zwangerschap van Tibbe word ik misselijk van tandenpoetsen. Geen idee wat het is maar als ik nadenk tijdens het tandenpoetsen zou ik er zo niet lekker van worden. Ik poets natuurlijk wel gewoon mijn tanden , maar die smaakt, gatver. Dus als iemand tips heeft voor een “lekkere”tandpasta… laat het mij weten!

#5 : Ik dol ben op het maken van woordzoekers?

O ik vind het zo leuk van die puzzelboekjes! Pure ontspanning. Nu zullen jullie denken wat een ouwe sok die Yvette, maar ik kan er niets aan doen hahaha. Vroeger vond ik het al super leuk en nu nog steeds. En het grappige is dat Aubree het ook heel erg leuk vind.

Zo dit waren weer wat weetjes over mij! ik ben erg benieuwd naar leuke en grappige weetjes over jullie?!

Laten jullie ze achter in een reactie?

Liefs yvette

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply