van alles wat!

Weg met de weegschaal !

3 september 2020

Een aantal maanden geleden kon ik zo ontzettend gefrustreerd worden van de weegschaal. Wat een ellendig ding. De ene keer word je er blij van en 2 dagen later denk je uhm… wat is er mis gegaan.

Frustratie niet waard!

Eigelijk is het wel gek dat we de weegschaal ons humeur laten bepalen. Zo zonde eigelijk. Dus besloot ik om gewoon niet meer op de weegschaal te gaan staan. En ik moet zeggen dat voelt zo ontzettend fijn! Heel af en toe ga ik er eens opstaan. Maar niet meer zo spastisch! Want daar word niemand blij van.

JE GEVOEL IS ZOVEEL BELANGRIJKER!

Wat ik wel gemerkt heb is dat het veel belangrijker is om fijn in je vel te zitten en blij te worden van je spiegelbeeld. Daar gaat het uiteindelijk om, ik heb nog nooit bij iemand zijn gewicht op zijn voorhoofd zien staan! Dus waarom maken wij er ons zo druk om? Er zijn zoveel belangrijkere dingen dan het getalletje op de weegschaal.

TIP!

Mocht je nu toch je progressie bij willen houden , koop dat een meetlint. Als je op vaste punten meet zal je zien dat de centimeters er wel af gaan ookal blijft je gewicht soms gelijk.

En vergeet niet!!!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply