Familie

Weer naar school!

5 mei 2020

Alleen bij gedachte dat jullie vanaf maandag weer naar school gaan krijg ik al buikpijn.

8 heerlijke weken samen. Het is mij alles mee gevallen. Ik vreesde dat ik iedere dag een politieagent zou moeten spelen. Maar het tegenovergestelde is gebeurt! Ze zijn zo naar elkaar toegegroeid. Bijna iedere avond samen slapen en zo veel plezier gehad. Natuurlijk was er ook ruzie maar gewoon het zelfde als normaal. En ook ik heb zeker momentjes gehad dat ik dacht … pff mogen ze weer. Maar nu het dichterbij komt ……

En dan na die 8 weken heerlijk samen uitslapen , lekker ontbijten en nog wat uurtjes in onze pyama door brengen, geen haast , zalig!! is het maandag weer tijd om naar school te gaan. 2 hele lange dagen staan er voor jullie op het programma van 8.15 tot 14.00. En stiekem vind ik dat nog het ergste, ze gaan voor het eerst in hun leven overblijven.. terwijl ik er gewoon ben 😭. Natuurlijk is het gezellig met alle kinderen samen in de klas eten , maar ik vind het tussen de middag samen eten juist zo gezellig . De verhalen wat ze die ochtend hebben gedaan, of even troosten als er iets minder leuks gebeurt was. En dat kan nu allemaal niet.

Ja ik ben een hele grote pluis en zie allemaal beren op de weg. Maar vind het zo ontzettend spannend. Waarschijnlijk maak ik mij zorgen om niets en gaan ze het weer super naar hun zin hebben. Voor de kinderen ga ik natuurlijk heel stoer zijn en zeggen dat het leuk is maar jongens … mijn hart 🙄!

Vinden jullie het ook zo spannend dat ze weer naar school moeten? Zijn ze bij jullie al wel vaker overgebleven?

Heel veel liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply