Sporten

Wat onze kindjes voor sport doen!

29 juli 2020

Wij vinden het erg belangrijk dat onze kinderen sporten, maar willen ze ook niet helemaal vol plannen. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes vinden wij dus ook heel belangrijk en hier hebben ze nu ook zeker nog de tijd voor. En wij hebben het geluk dat het echt buiten kinderen zijn, ze zijn altijd wel aan het fietsen tikkertje of andere spelletjes buiten aan het spelen.

ZWEMLES:

Onze Aubree heeft nu al bijna een jaar haar A B en C diploma. Zwemles is wel 1 van de dingen die wij heel belangrijk vinden. Tussen door zijn wij dan ook van zwemlocatie gewisseld omdat ik mij bij de eerste zwemschool helemaal niet prettig voelde hoe ze met de kindjes om gingen.

Het gevolg is dan ook dat deze zwemschool een hele lange wachtlijst heeft. Wij hadden Tibbe namelijk ook aangemeld voor zwemles ( in januari ) en hij kan waarschijnlijk volgende zomer beginnen. Door de corona heeft het natuurlijk allemaal ook stil gelegen waardoor alles wat meer opgeschoven is. Tibbe is een echte clown en wij hadden er dan ook voor gekozen om hem iets later op zwemles te doen, ik denk namelijk dat hij nu nog geen zin heeft om te luisteren naar de juf. Maar zomer 2021 is ook wel weer een uiterste maar vooruit.

VOETBAL!

Tibbe zit op voetbal! Jeetje wat is hij fanatiek! Hij vind het geweldig. Rent de hele les , en kan niet wachten tot hij weer mag. Normaal gesproken gaat hij 1 keer in de week op zaterdag, maar het is nu natuurlijk zomerstop. Hij zat nu op beren voetbal, dat mocht vanaf 4 jaar. Spelende wijs leerde ze de kinderen wat belangrijk is bij voetbal. Als het seizoen weer begint wilde de trainer meer wedstrijdjes gaan spelen, super cute. Ben benieuwd hoe Tibbe dat gaat vinden.

TURNEN!

Aubree zit iedere maandag op turnen. Ze vind het geweldig. Handstand , aan de ringen, op de balk. Ze vind alles leuk. Bij het turnen hebben ze ook al twee keer een kleuren wedstrijd gedaan. Alle kindjes worden op niveau ingedeeld en gaan dan een ochtend of middag turnen. Verschillende onderdelen mogen ze doen en daar krijgen ze punten voor, alle punten bij elkaar laat zien welke medaille ze verdient hebben. De eerste wedstrijd had Aubree gelijk zilver en de 2e keer zelfs goud! “ nu hoef ik alleen nog maar brons he mama dan heb ik ze allemaal ❤️”. Zo zoet.

BOKSEN:

Tibbe heeft een tijdje op boksles gezeten. Maar toen hij op zijn handschoenen was gaan zitten( met zijn handen erin) en zo naar voren op zijn snuit kukelde was het snel over, hij wilde niet meer en boksen is stom.

Van de week begonnen ze er beide over dat ze wel weer op boksen wilde. Dus vanmiddag hebben ze een proefles kickboksen! Ben heel erg benieuwd. Vind het wel goed als ze zich zelf een beetje kunnen verdedigen, niet dat ze iedereen neer moeten hoeken maar je snapt wat ik bedoel he!

Wat voor sporten doen jullie kindjes?

Ik ben benieuwd. Laat het mij weten in een reactie ❤️!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply