Familie

Wat gaan wij doen met het vakantie geld?

20 mei 2020

Het is weer zo ver, het vakantie geld komt er weer aan. Bij ons krijgt manlief een week eerder salaris dan mij , sinds hij bij zijn nieuwe baan werkt. Maar wat gaan wij doen met het vakantie geld?

Niet op vakantie!

Toevallig hebben we gisteren zitten kijken of we misschien toch een weekje of midweekje naar landal konden gaan. De kinderen zijn gek op puk en pelle en bollo de beer… blije kinderen blije ouders. Maar ergens heb ik er nog geen fijn gevoel over, lekker met zijn alle in dat zwembad nee bedankt. Daarom hebben we gisteren ons eigen zwembad maar weer opgezet! Ideaal! Kinderen kunnen niet wachten tot ze vandaag mochten zwemmen.

We willen wel binnen kort een lang weekend met de kinderen naar FARMcamps. Met 2 buitenkinderen die gek zijn op dieren lijkt mij dat super leuk, voordeel eigen douche en toilet!!!

Safaripark:

Een aantal jaar geleden hadden wij een abonnement op het safaripark beekse bergen en dan een combi abonnement met speelland erbij. Wij wonen lekker in de buurt dus ideaal. Dit jaar willen we dat weer doen, speelland afwisselen met het dierenpark. Toen ik voorstelde dat we ook door de autosafari konden keek manlief mij verbaasd aan … ja met jou auto dan. 🤣

Speelland vonden wij ook erg leuk. Net een ministrandje en een waterparadijs waar ze lekker met water kunnen spelen en toch een beetje vakantie idee hebben. Ook waren er ( toen) bootjes dat ze konden varen , shows en een verkeersroute dat ze een rijbewijs konden halen. Super leuk!

Sparen:

Voor de rest hebben wij nog geen bestemming voor het vakantie geld . Maar wat niet is kan nog komen .. ik heb namelijk altijd erg goede ideeen 😝 en geen handen meer over , dus laat dat maar aan mij over!

Hebben jullie plannen met het vakantie geld? Gaan jullie wel op vakantie? Ik ben benieuwd.

Fijne dag vandaag!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bart 23 mei 2020 at 10:33

    Jaaa, het zwembad hebben wij ook weer opgezet! Ook een paar verwarmingsmatten ernaast om het lekker door de zon op te warmen! 👍🏻

  • Reply Mitchel 24 mei 2020 at 20:45

    Super leuk

  • Leave a Reply