van alles wat!

Verbouwkriebels!

17 augustus 2020

Als Mitchel en ik beide ergens “ last” van hebben is het wel de drang om steeds iets te verbouwen op te knappen of te veranderen in huis . En het erge is als het in ons hoofd zit , zit het niet …. nouja je snapt het.

Wij woonde in juni 8 jaar in ons huis. Ookal hebben we steeds verbouw kriebels, het kriebelt niet om te verbouwen. Soms maargoed de ruimte die we nu hebben vinden we niet zomaar meer , als ik rond kijk bij andere huizen boffen wij echt, of ik zal veel meer moeten gaan werken om voor een veel groter bedrag te kopen en daar voelen we ook niets voor. Dus dan maar verbouwen.

SPEELTUIN.

Toen onze mopjes nog heel klein waren , was ons huis een soort speeltuin. De serre hadden we ingericht als speelhoek en het speelgoed lag dan ook overal. Kindjes moeten lekker kunnen spelen vinden wij en die troep ruimen we later wel weer op. Nu de kinderen groter zijn en beide naar school gaan , was ik een klein beetje klaar met die speeltuin. Ze spelen nu veel met vriendjes boven of buiten. Dus het speelgoed staat nu meer op hun kamer.

In de speelhoek hadden wij een soort boom aan de muur als decoratie. Super leuk, maar ja ze zijn er wel op uit gekeken. Dus besloten wij om die boom eraf te halen. Ging opzich super makkelijk , alleen zat hij zo goed vast gelijmd dat de halve muur mee kwam.

Dus moesten we iets bedenken. Opnieuw stucen of iets van behang er tegen. Hop wij naar de hornbach.

ZELFDE SMAAK??

Nu zijn mitch en ik best wel 2 pittige karakters bij elkaar en kunnen wij heeel goed ruzie maken, maar over dingen voor in huis zijn wij het altijd super snel eens en hebben we echt de zelfde smaakt. Ideaal! Scheelt weer een echtelijke ruzie!

Voor het behang waren we het dan ook erg snel eens en zagen het al helemaal voor ons. Alles in het wagentje en daar gingen we .

En daar kwam het “ als wij iets in ons hoofd hebben weer”! Die zelfde dag hadden wij namelijk de hele muur al glad gemaakt en klaar om te behangen.

Ooit zat hier een deur naar de schuur maar door de uitbouw is deze weg gehaald!

AAN DE SLAG!

Daar kwam de volgende uitdaging behangen. Nu heeft manlief dit al vaker gedaan dus daar had ik wel vertrouwen in , maar ik ben een soort in de weglopend , scheef , niet logisch denkend linkerhand in het kwadraat . Zelfkennis! Maar ook dit ging super samen.

Dreamteam! De eerste muur zat er super snel op. Recht , patroon klopt ✅. Op naar de 2e muur. Wij dachten dat we daar over heen konden behangen, maar helaas. Ook daar moest eerst alles vanaf gehaald worden. Wat een werk, maar ik vond het echt gezellig om zo samen bezig te zijn.

We begonnen met een vuilniszak eronder, daarna werd het chaos! hardewerker ❤️.

Na een avondje hard werken was het dan zo ver. ( oke de andere muur moet nog behangen worden , maar als niemand om het hoekje kijkt is het gewoon af. Mitch moest vandaag natuurlijk weer gewoon werken dus moeten het nu van de avond uurtjes hebben.

Maar wat ben ik trots. Z’n mooi hoekje geworden. Lekker met de open haard en er komt een luie stoel. Lekker een hoekje om te lezen of even te chillen.

Binnenkort gaan we verder aan de muur achter de tv! Ook daar hebben we een heel tof idee voor. En daarna gaan we de kamers van onze mopjes opknappen!

Hoe vinden jullie het geworden? Zijn jullie ook van die verbouwers ?

Vinden jullie het leuk om vaker een klusblog te lezen? Ik hoor het graag!

Hele fijne maandag!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply