Opleiding

Tijd voor iets nieuws !

21 mei 2020

Ik ga weer een opleiding volgen!

Door de corona heb ik langere tijd thuis gezeten doordat ik natuurlijk geen les mocht geven. Ik voelde mij daardoor een beetje rot dat ik niets om handen had en ben daardoor wel gaan denken. Het is natuurlijk ook niet zo dat ik tot mijn , 70ste ( misschien tegen die tijd wel 80ste) les kan blijven geven. Ik geef namelijk best wel actieve lessen , met veel springen. Ik hoop natuurlijk dat ik het nog heel lang kan en mag , maar aan de toekomst denken is soms ook best slim.

Ik zag op instagram en facebook de opleiding hormoon coach voorbij komen bij opleiding 2000.Het sprak mij gelijk aan. Meerdere keren de site bezocht en gelezen wat het allemaal inhield en hoe lang de opleiding was, en waar hij gegeven werd. Door de cornona word de opleiding nu online gegeven. Ideaal, lekker thuis achter mijn computer, in mijn jogging broek en knot op mijn kop, als dat niet ideaal is weet ik het ook niet meer! De opleiding zou 23 mei beginnen, 5 zaterdag van 9.30 tot 16.00. Op zaterdag is voor mij ideaal met de kinderen omdat manlief dan natuurlijk thuis is en de kinderen lekker Qtime met hem hebben. Uitendelijk heb ik mij na lang twijfelen ingeschreven, super spannend maar ook super leuk!

Waarom hormooncoach?
Zoals ik vorige keer al met jullie deelde heb ik zelf last van hormonale migraine. De laatste tijd ging het weer steeds meer samen met heel de dag overgeven en mij zo rot voelen dat ik mijn bed niet uit kon. En dit duurt dan 2/3 dagen. Je zult snappen dat dit verre van ideaal is met 2 jongen kinderen. Gelukkig heb ik dan wel een lieve man die thuis kan werken, of een lieve mamma die mij helpt met de kindjes. Maar het fijnste is natuurlijk dat ik dit gewoon zelf kan doen.
Naast de hormonale migraine kan ik soms ook echt een heks zijn, gewoon uit het niets zonder reden. Ik doe mijn mond open en er komt gewoon niets aardigs uit. Helaas is dit dan meestal gericht naar manlief of mijn ouders, die juist zo lief zijn voor mij. En ook dit wil ik meer onder controle krijgen. Gewoon weer wat fijner in mij vel zitten.

En beide dingen worden natuurlijk veroorzaakt door schommelingen in hormonen. Daardoor ben ik erg geïnteresseerd in hoe hormonen nu eigenlijk werken, maar vooral hoe krijgen we ze onder controle.

Het lijkt mij erg fijn om mensen te mogen en kunnen helpen die ook last hebben van hormonen. Er zijn namelijk heeeeel veel klachten die worden veroorzaakt door hormonen. En hoe super is het dan dat we samen kunnen werken om weer beter en fijner in je vel te zitten.

Ik ga jullie mee nemen in mijn opleiding en hoop jullie goede en bruikbare tips te kunnen geven. En mijn ervaringen te kunnen delen, en uiteindelijk hoop ik misschien ook wel jullie te helpen om fijner in jouw vel te zitten!

Veel liefs
Yvette

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Michelle 22 mei 2020 at 07:34

  Heel erg gaaf ! Heel veel succes met de opleiding.

 • Reply Bart 23 mei 2020 at 10:30

  Wat leuk en ontzettend interessant! Veel succes, maar die opleiding ga je gewoon killen!

  • Reply Yvette Post 24 mei 2020 at 15:30

   Dank je wel! De eerste dag was al super interessant! Hou jullie op de hoogte ❤️

  Leave a Reply