Sporten

Sportritme terug op pakken!

30 april 2020

De eerste weken dat de sportschool gesloten was , was ik helemaal uit mijn sportritme. Vond mij zelf ontzettend zielig en had totaal geen motivatie om mijn nieuwe lessen te leren, want ja ik mocht ze toch niet geven.

Voor mij voelt het lesgeven niet als werken. Natuurlijk is dat het wel. Maar ik mag gelukkig iets doen wat ik zo ontzettend leuk vind en niet voelt als werken : mensen blij maken, helpen hun hoofd leeg te krijgen en dat is juist het gene waar ik weer energie van krijg.

En dat viel ineens weg. Van 12/14 uur in de week lesgeven naar niets. Ik sporten wel maar een stuk minder, want ja als ik geen zin meer had niemand die er wat van zei.

Gelukkig ben ik toen begonnen met filmpjes te maken voor jullie, wat ik ook met ontzettend veel plezier doe. En van al die lieve reacties krijg ik ook weer zo veel energie! Dus dank jullie wel daarvoor. Mijn sportmotivatie kwam weer een beetje terug. Maar zat nog lang niet op het aantal uur of niveau wat ik had.

Zondag heb ik met mij zelf afgesproken dat ik vanaf deze week weer ga op bouwen naar het aantal lessen wat ik in de week gaf. Want stel je voor dat straks de sportscholen weer open mogen en mijn conditie nog onder het vriespunt is. Dat wil ik natuurlijk niet.

En ik moet zeggen het valt niet tegen! Ik probeer het rustig op te bouwen en hoop zo mijn hele conditie weer terug te krijgen!

Nu maar duimen dat we bij de volgende persconferentie goed nieuws krijgen! Een beetje hopen mag toch?

Zitten jullie nog in het sportritme? Vind je het lastiger om thuis te trainen? Ik ben benieuwd!

Liefs Yvette

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply