Browsing Category

Sporten

Sporten

Het leek allemaal zo makkelijk!

26 augustus 2020

ZO VEEL OM OVER NA TE DENKEN.

Zo als ik vorige keer al had verteld , had ik mij erg vergist in hoe lastig het les geven eigenlijk was. Nooit overna gedacht dat je zoveel moest onthouden. En het onthouden is natuurlijk niet het enige, zelf mee doen en ook nog vertellen wat de leden “moeten”doen. En vooral dat stukje links rechts he , liefste zou ik links rechts op mijn handen schrijven, maar dat staat ook weer zo gek. Gelukkig kunnen de leden er wel om lachen als ik zeg : o nee andere links!

NIEUWE RELEASE:

Het is bijna weer zo ver, de nieuwe release komt er weer aan. Iedere 3 maanden krijgen wij een nieuwe les die we dan de aankomende 3 maanden gaan geven. Aankomende zaterdag hebben wij Kwartaal training van de XCORE en de BRN. De vorige release ging natuurlijk niet door vanwege de corona. Ik moet zeggen dat ik het deze keer toch best wel spannend vind om nu naar locatie te gaan. Gelukkig ga ik met mijn lieve Fitfriend, dat maakt het weer een leuk uitstapje. Deze keer mogen we naar Den Haag, Best wel een ritje dus. De week erop heb ik van mijn andere lessen kwartaal training maar die zijn gelukkig van uit huis.

WAT DOEN WE TIJDENS EEN KWARTAALTRAINING?

Ik hoor jullie denken maar wat is dan een kwartaaltraining? Op een kwartaal trainen krijgen wij de nieuwe les, dat wil zeggen dat wij de eerste keer de les mee gaan doen en ervaren hoe hij is. Ook worden wij op die ochtend of middag “beoordeeld”op onze techniek en krijgen we tips waar we tijdens de nieuwe release op moeten letten. Ik weet nog heel goed dat ik de eerste keer zo ontzettend spannend vond dat we beoordeeld werden, maar nu weet ik niet beter meer. Het is natuurlijk heel belangrijk dat onze techniek top blijft en dat ook wij bewust zijn van het “ïnkakken” van onze houding en techniek. Ook zijn er natuurlijk nieuwe oefeningen die tijdens de training extra worden uit gelegd en word er verteld waar we tijdens de les extra op moeten letten bij nieuwe oefeningen.

Dit is dan zo tof om terug te lezen!

LEREN LEREN LEREN LEREN:

Meestal krijgen wij de nieuwe lessen dan binnen een week toegestuurd en kan het leren gaan beginnen. Toen ik net begon met lesgeven deed ik alles mee. Iedere avond ging ik een aantal nummers doen en maar blijven herhalen. Ik deed dan ook 3 dagen over 1 nummer leren dus je snapt dat het een flinke uitdaging was.

Nu ik wat langer les geef gaat het leren ook veel makkelijker, nu leer ik vaak 3 nummers op 1 avond, Ik herhaal het nog steeds… maar nu in de auto door de muziek te luisteren, of lekker chillend op de bank . Aangezien ik nu best wel veel lesgeef is het ook niet haalbaar om alles meer mee te doen , mijn lijf trekt dat gewoon niet en ik moet eerlijk bekennen dat ik het soms ook echt wel lekker vind om even op de bank te zitten. En daarbij weet ik nu hoe de tempos’s zijn en hoe de telling is.

Toen ik begon deed ik maar een dotje want wist ik veel. Als ik van collegas hoorde dat ze op de bank leerde dacht ik wauw dat ga ik nooit kunnen, en kijk nu eens.. de aanhouder wint en het lukt mij nu ook.

GAAT ALLES DAN GELIJK PERFECT?

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het allemaal goed gaat de eerste keer, tweede trouwens ook niet hahah. Het geluid is namelijk thuis heel anders dan over de boksen op de clubs. Dat is echt even wennen. De eerste lessen kon ik daar van helemaal in de stress raken want ik hoorde het wissel moment dan soms niet of te laat, en dan werd ik gelijk onzeker waardoor de rest ook in de soep liep. Nu merk ik dat ik veel meer zelfvertrouwen heb en ik ook maar een mens ben. Ik ben wat minder streng voor mij zelf geworden, Het moet nog steeds goed zijn natuurlijk, maar door een foutje te maken rennen de leden echt niet weg. Meestal zeg ik dan gewoon : het kan zijn dat het volgende week iets anders is hahaha.

BIJ JOUW LIJKT HET ALLEMAAL ZO MAKKELIJK!

Deze opmerking hoor ik heel vaak. Nou ik kan echt niet zo springen als jij of dat gaat mij nooit lukken. Dan probeer ik altijd aan te geven dat ze moeten kijken naar wat wel lukt en niet naar wat niet lukt. Je “moet” met een fijn gevoel terug naar huis en niet met een rotgevoel om dat iets nog niet lukt. Wij als groepslesdocent hebben de les natuurlijk al een maand of iets korter voor dat wij hem echt gaan geven. Wat betekend dat wij al een maand hebben kunnen oefenen, waardoor het heel makkelijk lijkt. Maar eerlijk: wij staan soms ook als een bami bij een kwartaaltraining, en denk ik : WAT GAAN WE DOEN? Daar voelen wij ons het zelfde als de leden die de les voor het eerst doen.

En zeg nou zelf na de 3 maanden springen jullie toch net zo hoog als ons! Wat ik soms nog steeds wel lastig vind is de ene les geven en de nieuwe les leren, op dat moment gooi ik echt van alles door elkaar, maar gelukkig word dat ook steeds makkelijker. Zeker nu ik sneller leren hoef k niet meer een volle maand te leren en is het soms maar 2 weken die overloop.

Als je met deze 2 leukerds op kwartaaltraining mag!

FRISSE ENERGIE.

Na een kwartaaltraining heb ik altijd weer extra veel zin om les te geven. Nieuwe wind door de lessen en we kunnen weer 3 maanden vooruit. Wat ben ik nog steeds ontzettend dankbaar voor deze fijne baan. Voor mij is dit echt de ideale baan en zou ik niet anders meer willen. Hopelijk mag ik nog heel veel jaren les geven!

Wat is jullie favoriete sportles? heb jij een favoriete oefening? ik ben benieuwd!

Liefs Yvette

Ben je benieuwd naar hoe ik ben begonnen als groepslesdocent? je leest het in deze blog : https://yvettestyle.nl/hoe-het-allemaal-begon/

Sporten

Hoe het allemaal begon!

5 augustus 2020

Gisteren werkte ik al weer 4 jaar op de sportschool! Hoe snel gaat de tijd! Ik vond het wel leuk om met jullie te delen hoe mijn les geef avontuur begonnen is, want misschien kunnen jullie nog herinneren dat ik een paar jaar geleden nog verre van sportief was!

FANATIEK!

Als ik eenmaal iets heb gevonden wat ik heel leuk vind ben ik best wel fanatiek, heel fanatiek kun je wel zeggen. Ik hou er van als ik helemaal om alles te geven en moet echt het gevoel hebben dat ik wat gedaan heb.

Als onze groepsles docent op vakantie was kregen we natuurlijk een vervanger. Meestal deden we dan niet een volle les bodystep , en werd het een mix. In mijn hoofd kon dit dus niet want ik kom om te steppen en dan wil ik steppen .

Toen ik hoorde dat ze weer op vakantie zou gaan , ben ik naar de les naar haar toe gegaan en mijn stoute schoenen aangedaan : Wat moet ik er voor doen om invaller te worden?

Ze stuurde mij de les toe en 2 weken later mocht ik de les al geven. En een paar weekjes later zou ik dan de opleiding gaan doen. Ik dacht dat doe ik even.

PURE ELLENDE!

Nou ik thuis aan de slag. Wow wat had ik mij vergist zeg. Het ziet er zo easypeasy uit. Maar dat viel toch even tegen. Want nu moest ik natuurlijk alle passen onthouden, rechts werd links en links werd rechts. En dan werd het dus : denken voor de pasjes , links rechts omgedraai en aan de leden vertellen wat we moesten doen.

Nou ik kan je vertellen het was 1 grote grap mijn eerste les. Ik kon wel door de grond zakken. Zo zenuwachtig en dan ook gewoon compleet dicht slaan omdat je de choreografie op dat moment totaal niet meer wist.

GEMEEN:

Na mijn eerste les ( en ook de paar daarna ) dacht ik nou ik kap er mee. Zo geen zin in. Want ja : ik gaf wel anders les , o maar zij doet het anders , o ik snap het niet en ga zo maar door werd naar mijn hoofd geslingerd . Mensen die niet naar de les kwamen als ik hem gaf. Ik vroeg mij echt af waarom ik dit wilde.

Dat heeft mijn zelfvertrouwen toen echt afgebrokkeld, mensen hebben geen idee wat je er voor moet doen om een les te leren en om het ook nog goed over te brengen. Ik kreeg dan ook mega veel respect voor de andere docenten die de lessen overnamen , want iedereen doet zijn best en daar was ik nu wel achter.

VOLHOUDEN:

Gelukkig ben ik wel iemand die zich ergens in vast bijt en dan vol houd. Probeerde mij nergens wat van aan te trekken en gewoon te doen. Maar het is zo lastig om maar 1 keer per 2/3 maanden les tegeven en dan weer heel lang niet. Zo kom je er niet lekker in.

Pas toen ik mijn eigen vaste uur kreeg, voelde ik mijn zelf vertrouwen weer terug komen. En ook het plezier in het les geven, want eerlijk is eerlijk ook dat was wel even fijn weg.

EN NU?

Hoe meer les ik ben gaan geven hoe meer zelf vertrouwen ik krijg. En ik ben nu ook zo ver , vind je mij niet leuk dan kom je niet naar mijn les.

Natuurlijk was het wel heel erg leuk om na een lange tijd weer bodystep te geven aan de zelfde groep als waar ik begon. Ik kreeg complimenten dat ik zo gegroeid ben en dat mensen het heel leuk vonden. Zo heb ik toch maar even gedaan. En wat ik dan ook wel heel erg tof vind is dat ze nu dus ook echt naar “ mijn” eigen lessen komen. Voelt voor mij echt als een overwinning 💃🏼.

Tuurlijk heb ik soms nog onzekere momenten , maar die worden steeds minder. Het is zo fijn om nu ook een eigen groep leden te hebben die vast naar mijn les komen. En na de vakantie dan zeggen : we hebben je gemist, fijn dat je er bent! Daar doe ik het voor! En oke rechts links is soms nog even denken ( stap ook vooral niet bij mij in de auto) maar gaat al veel beter!

AANHOUDER WINT!

En kijk mij nu eens : 4 diploma’s en geef ik overal en nergens les. Rijd naar locaties waar ik nog nooit ben geweest en ik doe gewoon mijn ding. HEERLIJK! De volgende opleiding is aangevraagd en hoop dat ik die mag gaan doen, ookal zeg ik na iedere opleiding nooit meer ( iets met faalangst) .

Dit is wel iets wat ik ook mee wil geven aan onze kinderen. Soms moet je iets harder vechten voor iets wat je heel graag wilt. Moet je 10 keer vallen en klim je 1 keer omhoog, om vervolgens weer naar beneden te glijden. Maar met door zetten kan je een heel eind komen!

Hebben jullie wel eens gehad dat mensen je onzeker maakte? Dat je aan alles ging twijfelen?ik zou het leuk vinden om jullie reacties te lezen onder deze blog!

Fijne dag vandaag !

Liefs Yvette 💃🏼

Sporten

Mijn favoriete sport leggings!

31 juli 2020

Vanmorgen tijdens mijn les hoorde ik 2 dames het over door schijnende leggings hebben, en dat ze niet goed wisten waar ze nu echt fijne niet door schijnende leggings konden kopen. Dat bracht mij op het idee om hier een blog over te schrijven. Want ja er is niets vervelender dan een doorschijnende legging. Ik heb mijn favorieten voor jullie op een rijtje gezet!

De webshop!

De webshop waar ik altijd mijn sportkleding bestel is HIP TO THE GYM! Als je een vraag hebt reageren ze super snel , en ook de levering is top. Duidelijke website , en pas op : verslavings gevoelig 🙄

ICIW :

Dit merk is toch wel mijn aller aller aller grootste favoriet! Ze zitten echt zo fijn. Sluiten mooi aan , en zitten net hoger ( vind ik altijd belangrijk hou niet van lage sportbroeken) schijnen niet door en zakken niet af!!! Nou wat wil je nog meer?

Je kunt natuurlijk alleen de broek bestellen, maar ik heb tegenwoordig de tik dat ik setjes wil. Dus de sportbroek met bijhorende sporttop. Ik kan zo blij worden van matchende kleding. Simpele top erop en je bent klaar om te gaan 🥰!

Deze 2 zijn echt ideaal. Zwart en donkergrijs kan altijd en je kunt het met alle kleuren tops combineren. De zwarte is helemaal effe en de donkergrijze heeft aan de achterzijde kleine gaatje in de legging zitten! beide zitten echt zo fijn.
Achterkant van de grijze legging .
Dit was 1 van mijn eerste setjes die ik kocht van ICIW! Ik ben dol op roze! Ook deze legging heeft aan de achterzijde kleine gaatjes! Vind dat het de broek net wat speciale maakt!
Deze sportbh is echt mijn favoriet! Deze zit zooooo ongelovelijk fijn. en staat ook echt heel mooi. Moet eerlijk bekennen dat ik heb ook gewoon wel eens draag als ik nergens heen hoef . Echt zo fijn. Ook deze broek zit weer super fijn. Mooi hoog en zakt niet af, normaal houd ik niet van groen maar deze kon ik niet laten liggen.
Deze toffe set kreeg ik voor moederdag van mijn schatten! Wat een bofferd he! ❤️

AIM’N!

Sinds kort ben ik ook helemaal verliefd op dit merk. Ook deze zit mooi hoog en schijnen echt niet door!

ROZE! Zo als ik net al zei ik hou van roze! Ik zag deze set en was gelijk helemaal verliefd!
En toen zag ik deze! Ook gelijk helemaal weg van. Ik hou van mooie gezellig kleding. En van deze set word ik gelijk helemaal vrolijk!
Het zal eens geen roze zijn! Ook deze heeft aan de onderkant weer die kleine gaatjes. Zit perfect en wil je eigelijk niet meer uit doen!

Sporten word nog leuker als je je fijn voelt in de sportkleding die je draagt. En je zeker voelen is dan toch wel echt belangrijk, zo kan je meer genieten van je workout!

Wat is jullie favoriete sportmerk? Welke legging vind jij het aller fijnste zitten? Ik ben benieuwd!

Liefs Yvette 💃🏼

Sporten

Wat onze kindjes voor sport doen!

29 juli 2020

Wij vinden het erg belangrijk dat onze kinderen sporten, maar willen ze ook niet helemaal vol plannen. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes vinden wij dus ook heel belangrijk en hier hebben ze nu ook zeker nog de tijd voor. En wij hebben het geluk dat het echt buiten kinderen zijn, ze zijn altijd wel aan het fietsen tikkertje of andere spelletjes buiten aan het spelen.

ZWEMLES:

Onze Aubree heeft nu al bijna een jaar haar A B en C diploma. Zwemles is wel 1 van de dingen die wij heel belangrijk vinden. Tussen door zijn wij dan ook van zwemlocatie gewisseld omdat ik mij bij de eerste zwemschool helemaal niet prettig voelde hoe ze met de kindjes om gingen.

Het gevolg is dan ook dat deze zwemschool een hele lange wachtlijst heeft. Wij hadden Tibbe namelijk ook aangemeld voor zwemles ( in januari ) en hij kan waarschijnlijk volgende zomer beginnen. Door de corona heeft het natuurlijk allemaal ook stil gelegen waardoor alles wat meer opgeschoven is. Tibbe is een echte clown en wij hadden er dan ook voor gekozen om hem iets later op zwemles te doen, ik denk namelijk dat hij nu nog geen zin heeft om te luisteren naar de juf. Maar zomer 2021 is ook wel weer een uiterste maar vooruit.

VOETBAL!

Tibbe zit op voetbal! Jeetje wat is hij fanatiek! Hij vind het geweldig. Rent de hele les , en kan niet wachten tot hij weer mag. Normaal gesproken gaat hij 1 keer in de week op zaterdag, maar het is nu natuurlijk zomerstop. Hij zat nu op beren voetbal, dat mocht vanaf 4 jaar. Spelende wijs leerde ze de kinderen wat belangrijk is bij voetbal. Als het seizoen weer begint wilde de trainer meer wedstrijdjes gaan spelen, super cute. Ben benieuwd hoe Tibbe dat gaat vinden.

TURNEN!

Aubree zit iedere maandag op turnen. Ze vind het geweldig. Handstand , aan de ringen, op de balk. Ze vind alles leuk. Bij het turnen hebben ze ook al twee keer een kleuren wedstrijd gedaan. Alle kindjes worden op niveau ingedeeld en gaan dan een ochtend of middag turnen. Verschillende onderdelen mogen ze doen en daar krijgen ze punten voor, alle punten bij elkaar laat zien welke medaille ze verdient hebben. De eerste wedstrijd had Aubree gelijk zilver en de 2e keer zelfs goud! “ nu hoef ik alleen nog maar brons he mama dan heb ik ze allemaal ❤️”. Zo zoet.

BOKSEN:

Tibbe heeft een tijdje op boksles gezeten. Maar toen hij op zijn handschoenen was gaan zitten( met zijn handen erin) en zo naar voren op zijn snuit kukelde was het snel over, hij wilde niet meer en boksen is stom.

Van de week begonnen ze er beide over dat ze wel weer op boksen wilde. Dus vanmiddag hebben ze een proefles kickboksen! Ben heel erg benieuwd. Vind het wel goed als ze zich zelf een beetje kunnen verdedigen, niet dat ze iedereen neer moeten hoeken maar je snapt wat ik bedoel he!

Wat voor sporten doen jullie kindjes?

Ik ben benieuwd. Laat het mij weten in een reactie ❤️!

Liefs Yvette 💃🏼

Sporten

Sporten tijdens een weekendje weg of op vakantie!

13 juli 2020

Nu de vakantie periode is aangebroken leek het mij een goed idee om met jullie te delen hoe ik sport tijdens een weekendje weg of op vakantie. Ik neem namelijk altijd iets mee om te sporten, zeker als we voor langere tijd op vakantie gaan. Ik word namelijk erg onrustig als ik niet kan sporten, en mijn humeur word er ook niet beter van!

WAT NEEM IK ALLEMAAL MEE?

ja ik ga echt geen sport spullen mee nemen op vakantie , neemt veel te veel ruimte in. Deze opmerking hoor ik heel veel. Ik snap dat je liever een paar extra schoenen mee neemt ipv gewichten. Maar het hoeft dus helemaal niet veel of zwaar te zijn wat je mee neemt. Je kunt ook prima trainen met lichaams eigen gewicht.

Tijdens ons weekendje naar de beekse bergen had ik alleen mijn weerstandsband en matje mee genomen. Die weerstandsband kan je in alle koffers wel een plekje voor vinden want deze weegt niets en neemt ook totaal geen ruimte in. Het matje had ik gewoon los in de achterbak mee genomen. De flesjes water kan je als gewichten gebruiken en deze zijn overal te koop , dus die hoef je ook niet mee heen en niet mee terug te nemen. En toch kan je met deze 3 dingen al een fijne korte workout op vakantie doen. De workout hoeft ook geen uren te duren. Je kunt het natuurlijk helemaal zelf bepalen, het aantal herhalingen of het aantal secondes dat je de oefening wilt doen. mocht je geen weerstandsband hebben , kun je alle oefeningen ook prima zonder doen!

OEFENINGEN OP EEN RIJTJE!

Laten we beginnen met de wel bekende squat !

Wat belangrijk is :
*zorg dat je borst op blijft, dus niet gaan hangen.
* zak tot knie hoogte en zorg dat jouw knieën niet voorbij je tenen gaan.
* gebruik je de weerstandsband , zorg dan dat je je knieën goed naar buiten duwt.

Je kunt de squat op verschillende manieren doen, mocht je langer op vakantie gaan heb je natuurlijk de optie om te variëren . Hier onder heb ik een aantal van de optie voor jullie op een rijtje gezet.

* de singel squat.

* 2 om 2 ( 2 laag , 2 omhoog.

* 3 pulsjes onderin 1 omhoog.

* kleine pulsjes onderin.

* 3 om 1 (3 laag ,1 omhoog)

LUNGES!

Wat belangrijk is:
* zorg dat je borst mooi op blijft.
*je knie gaat richting de vloer.
* de knie van jouw standbeen komt niet voorbij jouw tenen. Dus zak echt omlaag en niet naar voor.

Ook voor de lunges heb je verschillende opties. Je kunt ze met of zonder weerstandsband doen.

*singels.

* 2 om 2 ( 2 laag , 2 op).

* 3 kleine pulsjes onderin , 1 omhoog.

* 3 om 1 (3 omlaag , 1 omhoog).

*kleine pulsjes onderin.

PLANKEN!

1 van mijn favorieten is toch wel planken. Met deze oefening kun je ook alle kanten op.

Belangrijk:
* zorg dat jouw handen en schouders in 1 lijn zijn.
* rechte rug dus niet doorhangen.
* ontspan je nek.

De opties voor de plank:

* je kunt prima de plank in 1 houding vast houden. Bijv 30 sec afwisselen met 10 sec rust.

* je kunt om en om je knie naar je elleboog toe brengen. Zorg er wel voor dat jouw heupen naar beneden blijven wijzen.

* je kunt een soort loop beweging maken. Van je handen naar je ellebogen en weer terug.

* vanuit de plank je benen gaan bewegen . Open open dicht dicht. Zorg dat je je lichaam zo stil mogelijk houd.

Wat ook nog een leuke optie is, de zij plank.

Zorg ook hier er voor dat je elleboog en schouder in 1 lijn zijn. Duw je heup goed omhoog.

* je kan de zij plank in 1 houding vast houden, net als de “ gewone” plank hier boven.

*je kunt je elleboog en knie naar elkaar toe brengen. Je elleboog komt dan achter je knie. Blijf die heupen naar boven duwen.

* elleboog naar de knie kun je in de singel variant doen of je maakt 3 pullsjes en maakt dan je been weer lang.

BILLEN!!

Die kunnen we natuurlijk niet vergeten. Deze oefening kun je weer met of zonder weerstandsband doen.

Belangrijk: handen zijn weer onder de schouders en een rechte rug!

Deze oefening kun je ook in verschillende varianten doen:

* singels

* 3 pulsjes boven in en 1 terug.

PUSH UPS!

Belangrijk :
* zorg voor een rechte rug!!!!!!
*mag vanaf je tenen of vanaf je knieën!
*merk je dat je op de tenen door gaat hangen, dus geen rechte rug doe hem dan alsjeblieft op je knieën. 100 keer liever een goede houding , dan door zakken op je tenen!

Verschillende opties:

* singels

* 2 om 2

* 3 om 1

* 3 pulsjes onderin 1 omhoog.

BICEPS:

Belangrijk :
* borst op.
*geen overstrekte knieën.
* ellebogen blijven onder de schouders.

Ook hier hebben we weer verschillende opties:

*singels

* 2 om 2

* 3 om 1

* snel op langzaam terug

*4 om 4

TRICEPS:

Belangrijk:
*geen overstrekte knieën.
*breng je arm recht naar achter .
*elleboog blijft gebogen.
*stop altijd op heup hoogte, anders gaat de spanning van je tricep af en dat is zonde!

Opties:

*singels.

*2 om 2

*3 om 1

* snel op langzaam terug.

TRICEPS:

De 2e oefening voor de triceps:

Belangrijk
* duw je ellebogen naar elkaar. Zorg voor spanning op je triceps.
*borst is op.
* maak je armen lang en breng ze weer helemaal omlaag.
*knijp knijp knijp.

Opties:

* singels

* 2 om 2

* 3 om 1

* kleine puls bewegingen onderin.

* snel laag , langzaam op.

BUIKSPIEREN:

En dan de laatste, maar zeker niet de onbelangrijkste!

Ik heb voor de buikspieren 2 oefeningen gekozen.

Belangrijk:
* Trek niet aan je nek !!!!!!

Oefening 1 : kleine pulsjes richting het plafond!

Oefening 2 : fietsen. Breng je tegen overgestelde knie en elleboog naar elkaar. Maak je been lang en knijp echt in je buikspieren.

Opties :

*singels

* 1 /2 holt ( 2 snel 1 hou je een paar seconde vast )

* 4 snel en nummer 5 hou je een paar tellen vast!

NIETS VERPLICHT:

Nu is het natuurlijk niet zo dat de opties die ik geef verplicht zijn. Je kunt er natuurlijk prima een eigen draai aan geven. Het zijn ideeën wat je zou kunnen doen!

Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen! Laat een berichtje achter wat je er van vond. En of je het leuk zou vinden als ik vaker dit soort workout ga delen! 🥰

Hele fijne week lieve mensen! En veel succes met deze workout!

Liefs Yvette 💃🏼

Sporten

Benenworkout Mei 2020!

5 mei 2020

Goedemorgen lieve mensen ❤️,

Er staat een nieuwe workout voor jullie online! 1 speciaal voor de benen.

Heel veel plezier en succes🏋️‍♀️💪!

Laat je een berichtje achter wat je er van vond?

Liefs Yvette 💃🏼

Sporten

Sportritme terug op pakken!

30 april 2020

De eerste weken dat de sportschool gesloten was , was ik helemaal uit mijn sportritme. Vond mij zelf ontzettend zielig en had totaal geen motivatie om mijn nieuwe lessen te leren, want ja ik mocht ze toch niet geven.

Voor mij voelt het lesgeven niet als werken. Natuurlijk is dat het wel. Maar ik mag gelukkig iets doen wat ik zo ontzettend leuk vind en niet voelt als werken : mensen blij maken, helpen hun hoofd leeg te krijgen en dat is juist het gene waar ik weer energie van krijg.

En dat viel ineens weg. Van 12/14 uur in de week lesgeven naar niets. Ik sporten wel maar een stuk minder, want ja als ik geen zin meer had niemand die er wat van zei.

Gelukkig ben ik toen begonnen met filmpjes te maken voor jullie, wat ik ook met ontzettend veel plezier doe. En van al die lieve reacties krijg ik ook weer zo veel energie! Dus dank jullie wel daarvoor. Mijn sportmotivatie kwam weer een beetje terug. Maar zat nog lang niet op het aantal uur of niveau wat ik had.

Zondag heb ik met mij zelf afgesproken dat ik vanaf deze week weer ga op bouwen naar het aantal lessen wat ik in de week gaf. Want stel je voor dat straks de sportscholen weer open mogen en mijn conditie nog onder het vriespunt is. Dat wil ik natuurlijk niet.

En ik moet zeggen het valt niet tegen! Ik probeer het rustig op te bouwen en hoop zo mijn hele conditie weer terug te krijgen!

Nu maar duimen dat we bij de volgende persconferentie goed nieuws krijgen! Een beetje hopen mag toch?

Zitten jullie nog in het sportritme? Vind je het lastiger om thuis te trainen? Ik ben benieuwd!

Liefs Yvette

Sporten

WIN ACTIE!!!

28 april 2020

🥳Winactie!!🥳

Goedemorgen lieve mensen ❤️,

8 mei bestaat mijn bedrijf 1,5 jaar !! Dit wil ik met jullie vieren… met deze super leuke win actie!!

Wil jij kans maken om jou eigen weerstandsband te winnen? of ga je toch voor de gold & pearls ceremony bath nectar?

Hoe doe je mee?

💃 Like dit bericht.

❤️Laat in een reactie achter welke jij graag zou willen winnen of voor wie je wilt winnen.

🏋️‍♀️ Abonneer je op mijn youtube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCCESBMcEGFHNvDwCSMjE9Og

De winnaar maak ik 8 mei bekend!

Veel succes 🥰

Liefs yvette

Familie Sporten

Weekend plog #1

20 april 2020

Goedemorgen lieve mensen ❤️,

Het leek mij gezellig om jullie mee te nemen naar ons weekend. Al zijn die op dit moment niet zo spannend door dat je vrij weinig mag , maar toch. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Vrijdag:

Onze pappa gaat vandaag voor het eerst in 5 weken weer naar kantoor. Stiekem vind ik het niet zo leuk, met zijn alle samen thuis vind ik toch wel heeeel gezellig.

Omdat de peperkoek op is , en dat nou net is waar tibbe zin in heeft . Kleden wij ons snel aan en gaan op weg naar de jumbo… tibbe op zijn nieuwe skelter en aubree op haar spacescooter . Even bij de eendjes kijken , en natuurlijk even kijken hoe hard die skelter en scooter van de berg kunnen…. mamma weer 10 jaar ouder …

Snel naar huis om nog wat school werkjes te maken. Aubree heeft er een stuk minder zin in vandaag en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. En laten we dan smiddags nieuwschool werk op mogen halen …

De rest van de middag spelen ze lekker op het pleintje.

Savonds hebben de kindjes opblijf avond. Aubree wilde een tv op haar kamer die ze gisteren gekregen heeft. Nu samen met haar broer in bed een filmpje kijken ❤️

Pappa moet nog even aan het werk en ik besluit nog even wat oefeningen te doen, en kijk ondertussen stiekem een serie op tlc , multitasken!

Zaterdag

Wat zijn wij een bofferds , om 9,45 worden wij wakker gemaakt door de kindjes die net wakker geworden zijn 🙏

Morgen is onze tante jarig en we gaan samen een tekening knutselen en ik kan het niet laten om er in te wrijven dat ze nu bij de 30 club hoort 🤣

Tibbe is ontzettend lui deze ochtend en licht lekker lui mario te kijken ❤️

Van de week was mijn nieuwe kast geleverd. Shopaholic als ik ben , paste het gewoon niet meer in mijn kast! Mitch hoefde niet te werken dus kon mooi de kast in elkaar zetten … mijn eigen bob de bouwer

Tijd voor een lekker ijsje voor de kindjes en mijn favoriete tussendoortje.

Ding dong daar staat de postbode aan de deur met mijn favoriete geur. Bij de wehkamp verkopen ze deze grote maat voor een klein prijsje! Altijd gezellig

Nog even de camera testen en wat fotos samen maken ❤️

Tijd om te eten , manlief kookt .. hij wil weer een keer lekker eten 🤦‍♀️ liefde is ….

Kindjes spelen nog even op het pleintje. Ik besluit om alvast boven een workout te gaan filmen zodat we savonds nog even lekker samen een serie kunnen kijken…

Misschien volgende keer eerst checken of de batterij vol is … zit ik dan wachten tot hij het weer doet 💪

Voor wij gaan slapen , kijken wij altijd ( net als de meeste ouders ) nog even bij de kinderen. Ze hebben sinds we met zijn alle thuis zijn bijna alleen nog maar bij elkaar geslapen ❤️. Lijkt wel of ze nog meer naar elkaar groeien

Zondag!

Door dat het filmen gisteren niet goed was gegaan, besloot ik vroeg op te staan om te filmen.

Tante lina is jarig !!! 30! Daar hoort natuurlijk feestkleding bij. Straks gaan we een cadeautje brengen.

Met mijn kast opruimen , uhm vond ik deze jurk. Wilde hem gelijk weer aan. Volgende keer misschien het weer bericht bekijken, je snap dat deze jurk snel weer uit was

Dan is het na de lunch eindelijk tijd om het cadeautje naar tante lina te brengen voor haar 30ste verjaardag

❤️

Smiddags laat ik de camera lekker voor wat het is en genieten we gewoon van elkaar 🍀🙏

Savonds eten we Mac donalds , en lijkt het mij een goed idee om daarna nog even te gaan hardlopen…. wat een heel slecht idee bleek, super misselijk kwam ik weer thuis .

Ik sluit het weekend af met een nieuwe kleur op mijn nagels !

Vandaag ga ik voor cheerfull red! Een gezellige zomerse rode kleur 💅.

Dit was ons weekend in een vogelvlucht. Helaas door de corona geen spectaculaire dingen , maar wel genoten van elkaar 🍀❤️. Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben gehad!

Laten jullie een berichtje achter wat jullie van onze eerste plog vonden?

Liefs Yvette 💃🏼