Browsing Category

Familie

Familie

Een middagje Nemo in Amsterdam!

17 juli 2020

Herken je dat , dat je soms moe van word van je zelf. De chaos in je hoofd dat zelfs je agenda een agenda nodig heeft ?

Ik denk altijd dat ik alles kan onthouden maar helaas is dit dus niet het geval. Gisteren hadden wij een dagje naar Nemo gepland , en een tijdslot van 11.00:14.00 gereserveerd . Ik dacht dus dat je dan tussen 11.00 en 14.00 binnen moest zijn. Rond 11.15 zijn we thuis vertrokken. Tijd zat dachten wij want we wilde dan rond 14.00 bij nemo zijn. Tussendoor moesten we de auto nog even laden , dus we hadden de tijd ruim genomen!

Mitch checkte bij het laden van de auto nog even hoelaat we nu precies gereserveerd hadden. โ€œ zorg dat je er om het begin van je tijdslot bent en blijf max 3 uurโ€ dat stond er op de kaartjes ! Dusss , we zouden om 13.00 aankomen in amsterdam, dat werd dan nog gezellig een heel uur nemo. Top dit! Snel de auto van de lader gehaald, en maar doorgereden. Anders hoefde we niet meer te gaan.

Eenmaal in Amsterdam was het super druk en de weg naar de parkeergarage was afgezet. Dat werd draaien en de andere route volgen, komen we eindelijk bij de parkeergarage aan VOL! Dan denk je toch dat er een vloek op je dag zit!

Opzoek naar een andere parkeergarage dan maar. Pff wat een gedoe zeg. Eindelijk een plekje gevonden. We moesten 20 minuten lopen en dan zouden we er zijn! Je voelt hem al he. We kwamen om 13.50 aan bij nemo. Ik helemaal in de stress want ik dacht dat we niet meer binnen zouden mogen.

We besloten af te wachten wat ze bij de kassa zouden zeggen, ze scant de kaartjes en zegt : VEEL PLEZIER!! 20 grijze haren en 10 rimpels extra , voor niets.

Coronaproof:

Bij binnenkost werd er verteld dat we ons aan de looprichting moesten houden en dat er overal desinfectie stond om onze handen te desinfecteren. Alles was netjes aangegeven op de vloer . Er waren echt lijnen gemaakt en stickers met looproute en 1.5 meter afstand! Heel duidelijk dus.

Yes daar gingen we hoor!

De kindjes vonden het geweldig. Ze keken hun ogen uit. Ook wij vonden het erg leuk. Ik kon mij nog zo goed herinneren dat ik hier met de basisschool naar toe was geweest, en dat we toen in een bellenblaas bel konden staan! En ja hoor dat kon nog, zo blij als ei!

Ze vonden het super intressant en wilde overal kijken en alles doen. En die blije gezichtjes maken ons dan weer blij! Ook zijn we bij een soort voorstelling geweest, daar liet een mevrouw zien hoe je ijs , vuur , rook en onweer kon maken. Heel erg leuk! Ook hier waren vakken gemaakt waar je plaatst kon nemen, 1 volwassenen en 1 kind per vak. Ook dit werd van te voren duidelijk verteld, en aan het einde werd ook uitgelegd hoe we weer naar coronaproof naar boven konden!

Het was zo groot en zo veel dat je eigelijk niet eens tijd had om alles te doen en goed te lezen. Maar alles waar de kindjes : oooooooh kijk eens van riepen zijn we gaan kijken! We hebben ook echt de 3 uur vol gemaakt, en eigelijk hadden we wel langer willen blijven!

Tussendoor heerlijk een kopje koffie gedronken en de kindjes gesmuld van een ijsje.

Toen was het al weer tijd om naar huis te gaan. We liepen nog even door het winkeltje. En als je dan een cadeautje mag kiesen , wat kies je dan … slijm hahaha.

En toen op naar de auto! Weer langs het mooie water ( wat ik dood eng vind met kinderen , maar mooi was het wel) . Het was inmiddels al bijna 18.00 en we begonnen toch wel trek te krijgen. Aangezien het nog 1.5 uur naar huis was , besloten we om onderweg wat te eten. Vlak bij de parkeergarage zat een Subway , weer eens iets anders dan de gele m onderweg! Dus snel even eten voor wij weer naar huis vertrokken. Voor de kindjes en mitch bestelde we een broodje en ik nam de ceaser salade!

Jeetje wat smaakte dat lekker zeg.

En toen snel naar huis. Wat begon als een gestresste dag , werd uiteindelijk een hele fijne dag. De kinderen vonden het geweldig en wij daardoor ook.

Nemo is zeker een aanrader om een keer met de kindjes naar toe te gaan!

Aubree en Tibbe vonden het een dikke duim omhoog!!

Wat is jullie favoriete uitstapje met de kindjes? Hebben jullie een favoriet pretpark of museum?

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Kamperen wij? Nee bedankt!!

15 juli 2020

Bij de gedachte van kamperen gaan mijn nekharen al overeind staan.

Vieze beestjes , koud, geen wc en douche, en een krakkemikkig bed en met je wc tol over de Camping … Nee ik pas.

Vorige week zaten we een beetje te kijken om toch een lang weekend weg te gaan met de kindjes. Even lekker het huis uit . Landal gaan we regelmatig naar toe, en daar hadden we deze keer niet zo zin in. We wilde eens wat anders. Toen kwamen we op de beekse bergen. Er was wel alleen nog een tent beschikbaar voor het weekend dat wij wilde. Toch even getwijfeld , maar om ons heen hoorde we regelmatig : kamperen is zo leuk zeker met kinderen. Oke , vooruit proberen we dat.

Dit was onze tent!

Het was een verassing voor de kinderen. Mama stelde voor dat hun de kindjes vrijdag uit school zouden halen, en ze daar mochten lunchen. Ik moest vrijdagochtend namelijk gewoon les geven, dus hadden we even tijd om de koffer in te pakken. De voorpret alleen was al super leuk. Kindjes op gehaald en gezegd dat we via een andere weg naar huis moesten rijden. Uit eindelijk waren ze beide in slaapgevallen! Top!

Zzzzzz

Toen we daar aankwamen , vroeg Aubree gelijk wat gaan we hier doen? Tibbe moest nog even wakker worden en snapte er niets van. Wat waren ze blij toen we vertelde dat we toch op vakantie gingen ๐Ÿฅฐ! En hier een paar nachtjes zouden blijven.

Eenmaal bij de tent , checkte ik eerst even of we echt geen wc hadden, stel dat die op mistrieuse wijze toch ineens in de tent stond had toch geweldig geweest! Maar helaas.

De gezichtjes van de kinderen waren zo geweldig! Ze hadden beide een eigen stapelbed, geen ruzie over wie er boven mocht slapen maar ze konden gewoon beide boven slapen. En wij mochten wel op de onderste bedden slapen bofferds! gelukkig voor ons hadden wij toch een eigen kamer!

Zo zag het er van binnen uit!

Maar jeetje wat zag het er leuk uit. We hadden gelijk een vakantie gevoel. Een leuke veranda , heerlijk grasveld voor de deur, zonnetje en mijn 3 allerliefste. Meer had ik niet te wensen, nouja die wc dan misschien maar vooruit!

Op naar de wc daar was ik wel erg benieuwd naar. Joepie er was gewoon wc papier in het toilet gebouw. Ik hoef niet met mijn rol over de camping! En het zag er allemaal erg netjes uit, ook de douche was niets op aan te merken. De kinderen vonden het prachtig. We moeten ze alleen nog even leren dat ze niet IK MOET POEEEEEEEPEEEEEEEEN over de camping hoeven te roepen, zeker niet als mensen net heerlijk aan hun avond eten zitten ๐Ÿ™„.

Douchen en tanden poetsen bij het toilet gebouw!

We waren onzettend goed voorbereid : voor de kinderen dan. Beide een heerlijk warm huis pak , 2 truien en een dikke pyama.

En voor ons tja , was ik die dikke pyama vergeten, wij slapen nooit in een pyama dus waarom nu wel . Dat is dus volgende keer het eerste wat ik in pak, mensenkinderen wat is het snachts koud in zn tent! En savonds op de veranda koelde het toch ook best wel af. Mitch was ook een warme trui / vest vergeten. Beginners fout zullen we maar zeggen. Gelukkig kwamen er zaterdag lieve vrienden op visite en die hadden voor Mitch een warm vest mee genomen. Super lief en fijn!

Heerlijk samen op de veranda met onze warmen trui/vest!

OF WIJ NOG EEN KEER GAAN KAMPEREN?

yes! Wat was dit leuk! De kindjes waren zo blij. En daar doen we het voor. We hadden een prima bed, douche en de wc buiten de tent was prima te doen. De kou kunnen we ons volgende keer beter op kleden! En die beestjes , daar heb ik mitch en tibbe voor om ze te vangen en buiten te zetten. Dus al mijn reden om het niet te doen zijn overboord! Hopelijk kunnen we deze vakantie nog een lang weekend gaan en volgende jaar natuurlijk wat langer. Maar weekendjes oefenen zijn altijd goed!

Frietjes eten โค๏ธ

Houden jullie van kamperen? Hebben jullie leuke tips voor een leuke camping?

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Bang in het donker!

9 juli 2020

Onze kleine man is van kleins af aan al een makkelijke slaper. Vaak vraagt hij zelf al of hij naar bed mag. Je legt hem neer en hij slaap. Ideaal, dat was met zijn zus namelijk wel anders!

Tibbe heeft wel een duidelijk idee van hoe hij wil slapen! Hij wil namelijk zijn lamp aan laten en de deur moet helemaal open! Als hij midden in de nacht wakker word en zijn lamp is uit , gilt hij DOE MIJN LAMP AAN!! Hij is dan echt wel een beetje in paniek , en gaat pas weer slapen als zijn lamp aan is. Als we aan hem vragen waarom zijn lamp aan moet zegt hij dat hij bang is voor monsters ๐Ÿ‘ป, maar hij weet wel dat die niet bestaan .

Of je het met 4 jaar al bang in het donker kan noemen weet ik niet . Misschien is het ook een stukje het alleen zijn in combinatie met het donker , Of ziet hij net als mij weinig in het donker en maakt dat hem angstig? Ik weet het niet!

Wat ik wel weet is dat het , het aller schattigste mannetje van de wereld is!

Herkennen jullie dit van jullie kindjes? Weet iemand van jullie of ze nu al bang in het donker kunnen zijn?

Ik hoor het graag van jullie in een reactie โค๏ธ!

Fijne dag vandaag !

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Vakantie verassing tasjes!

8 juli 2020

Zo nu we dan echt bijna vakantie hebben ben ik even naar de action gereden om vakantie tasjes voor de kindjes te maken. We gaan natuurlijk het weekend weg, maar dat wil niet zeggen dat we heel de dag lekker weer hebben. Dus mocht het wat slechter weer worden of ze super vroeg wakker zijn, hebben we lekker wat te doen! Kijken jullie mee wat ik er deze keer in gedaan heb?

Om te beginnen natuurlijk de tasjes waar ik het in ging doen!

Of het zo moest zijn waren dit de enige 2 tasjes die er nog lagen! Top!

Onze kindjes zijn beide dol op knutselen, dus ik ben voornamelijk voor knutsel spullen gegaan.

Als eerste voor beide een pak gekleurde papieren. Aubree schrijft graag verhalen en maakt daar tekeningen bij en tibbe knipt graag overal een stukje af of uit. Vandaar beide een eigen pak. Zo kunnen ze zelf bepalen wat ze met hun tekenpapier doen!

Voor al die geknipte frutsels is het natuurlijk handig als je een schaar hebt en vervolgens lijm om het op een ander papier te kunnen plakken!

Voor aubree de mini mouse en de rode lijm . En voor Tibbe een schaar van de advengers en natuurlijk de blauwe lijm!
Mini stiften! Altijd handig. Zo zijn ze netjes opgeborgen en genoeg keuze lijkt mij!
Een etui om de schaar lijm en stiften in op te bergen โค๏ธ!

Laatst bij het haren wassen vertelde ik aan aubree dat ze speciale handdoeken hebben om je haren omhoog te houden tijdens het afdrogen. Deze wilde ze erg graag en Tibbe wilde er ook graag 1!

Ooo ik zie die snuitjes al helemaal voor mij met deze handdoeken om die snuitjes! Ik beloof dat er een foto van volgt!
Stickers ! Altijd een goed idee! Teminste die van ons zijn dol op stickers.

Voor allebei 2 kleurboeken.

Glitters!!!! O ik vond deze zo leuk ๐Ÿคฉ. Schilderijtjes maken met glitters. Daar word toch iedereen blij van!
En laten we aub hopen dat we lekker weer hebben. Zo dat weer ook lekker buiten spelletjes kunnen doen. Ik zag deze tennis rackets en een setje om ring te werpen!

En als laatste zijn onze snoepkontjes dol op deze oreo koekjes met chocolade. Dus ook die heb ik voor beide in hun tasje gedaan!

Zo ik zeg geslaagd! Hopelijk zijn de kindjes weer blij! Doen jullie wel eens vakantie tasjes maken voor de kinderen?

Hier vinden ze het altijd weer leuk! Dus zeker het proberen waard!

Fijne dag๐Ÿ€!

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Het is weer bijna zover!

6 juli 2020

Yes het aftellen kan beginnen! Nog 1 week naar school en dan hebben we heerlijk vakantie. Lekker 2 weken samen vrij โค๏ธ! Geen haast geen stress , niets op tijd…. ik kan niet wachten. Nu mag ik natuurlijk al niet klagen want ben ik al super veel vrij doordat ik alleen de ochtenden en 2/3 avonden in de week werk. Maar toch heel de dag niets hoeven is pas echt fijn ( op zijn tijd).

LIJSTJE MAKEN!

Ook al gaan we dit jaar ( voor nu) maar een lang weekend weg, toch ben ik weer begonnen aan mijn lijstje wat er allemaal mee moet. Ja ik neem meestal mijn eigen huis mee , daar kan ik niets aan doen! Ik vind het gewoon prettig om veel van thuis mee te nemen. Ook ons eigen dekbed gaat mee, dat slaapt toch het allerfijnste. En mijn eigen koffie, broodrooster .. en ga zo maar door !

Meestal leg ik een kladblok neer en steeds als mij iets te binnen schiet wat mee moet schrijf ik dat op. Je kunt je voorstellen wat voor chaos dat lijstje dus zal zijn, als het in mijn hoofd al zn chaos is!

En dan vlak voor we weg gaan , leg ik de koffers klaar en ga afstrepen, vaak check ik het dan nog 6 keer , want ja ze hebben daar vast geen winkels ๐Ÿ™„. Wat ik toch wel het belangrijkste vind is de knuffels van de kindjes ! Die hebben ze al vanaf hun geboorte dus dat is iets wat we nooit zullen vergeten maar toch schrijf ik het op.

DE KINDJES WETEN VAN NIETS!

Vorige week hebben wij dit lange weekend weg geboekt. De kindjes weten van niets. Dat vind ik zooo leuk! Ze denken dat we wel dagjes weg gaan maar niet op vakantie. Die vrijdag gaan ze bij mijn ouders eten, pakken wij de auto in en rijden we gelijk door! Heerlijk, kan niet wachten op die snoetjes!

Werken jullie met lijstjes? Of zit alles zo in je hoofd? Maak je ieder jaar een nieuwe of heb je een standaard lijstje?

Ik ben benieuwd!

Fijne week lieve mensen โค๏ธ!

Liefs Yvette

Familie

Trotse mama & papa hier!

19 juni 2020

Gisteren kregen wij de klas indeling! En onze beide kindjes zijn over!!! ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

GROEP 2!

ons kleine varkentje gaat naar groep 2 . Jeetje ik weet zijn eerste oefen dagen nog. Wat is dit hard gegaan. Hij heeft het reuze naar zijn zin en echt al vriendjes waar hij heel veel mee afspreekt! Zo trots op deze jongen. โค๏ธ ben benieuwd hoe hij het gaat vinden, in groep 2 is natuurlijk al weer wat meer werkjes doen , en van de week zei hij nog ik wil nooit naar groep 3 , ik wil geen werkjes doen ๐Ÿคฃ. Dat word nog wat deze jongen.

GROEP 4!!

En deze dame gaat gewoon naar groep 4. HOE DAN? Ze werkt zo hard . Lezen zijn wij flink aan het oefenen zodat ze wat sneller gaat lezen. En dat gaat gelukkig de goede kant op. Gezellig samen boekjes lezen over foeksia de miniheks. Gelukkig vind ze het niet erg om te oefenen dus dat is fijn. Ik ben vooral voor dat het leuk moet blijven, en niet pushen dat ze moet lezen en extra werkjes moet doen. Het komt echt allemaal wel goed. Ze heeft het onwijs naar haar zin en heeft veel vriendjes en vriendinnetje. En dat vinden wij zo belangrijk!

Weten jullie al of jullie kindjes naar de volgende klas gaan? Hebben ze het naar hun zin op school?

Fijn weekend!

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Even bij kletsen!

17 juni 2020

Tijd voor een korte update, jullie hebben vast gemerkt dat het iets rustiger is op mijn blog en dat er al een tijdje geen workout online is gekomen.

ONZE MOPJES!

Jeetje wat doen onze 2 mopjes het goed! Heel de periode thuis zijn ze zo lief naar elkaar toe gegroeid, zo fijn samen gespeeld en iedere avond samen slapen. Natuurlijk hebben ze ook heeerlijk ruzie gemaakt, maarja dat hoort erbij! En ineens moesten ze weer heel de week naar school. En ik kan je vertellen 8.15 op school is pittig hahah. Tibbe is ook echt super moe en daardoor wat meer aan het huilen , want ja hij wil wel nog afspreken ….en als dat dan niet mag gaan we nog harder huilen! Vanuit hele dagen thuis naar 5 dagen school is ook een hele grote stap, dus snap hem goed, bedje op de bank en meneer is snel vertrokken! Aubree doet het ook super goed en is iets minder moe, ze ging natuurlijk ook al wat langer naar school. Vrijdag gaan we horen of ze over zijn en of ze een nieuwe juf gaan krijgen. Ik ben erg benieuwd!

JOEPIE IK MAG WEER WERKEN!

De sportscholen zijn helaas nog 2 weken dicht, maar de groepslessen mochten gelukkig weer van start. Wel buiten maar yes ik mag weer! Ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik daar mee ben. Lesgeven is niets alleen mijn werk maar ook echt mijn ontspanning. Tijdens de corona had ik natuurlijk wel gesport maar een stuk minder intensief dan normaal. En dat heb ik gevoelt! Jeetje wat een spierpijn, en merkte dat ik even veel minder energie overhad naast de kindjes , de lessen en het huishouden. En onwijs veel honger hahaha. Eet weer als een bouwvakker .

OPLEIDING

Naast alles wat ik normaal al deed, komt er nu natuurlijk de opleiding bij! Super tof! Maar ook echt veel studeren, uit schrijven , en herhalen herhalen herhalen. Ieder vrij uurtje wat ik heb zit ik met mijn neus in mijn boeken. Het is zo intressant en leerzaam en wil het gewoon graag goed doen , dus besteed er best veel tijd aan. Mitch vind mij een strebertje hahah , beter zo dan dat ik er niets voor doe toch?!

Dit alles bij elkaar , zorgt er voor dat ik nu even niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen om de lessen te filmen. Zodra alles weer een fijn ritme heeft ga ik zeker weer videos maken. En vooral weer even mijn lichaam laten wennen aan het intensieve sporten. Maar dat komt allemaal weer goed!

Hoe is het met jullie? Zitten jullie al weer helemaal in het ritme? Mogen jullie al weer aan het werk?

Ik hoop dat alles goed gaat met jullie! Hele fijne dag vandaag โค๏ธ!

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Schat, ik geloof dat ik een huis heb gekocht!

15 juni 2020

Vandaag wonen wij al weer 8 jaar in ons paleis! Toen wij hier binnen liepen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Ik weet nog goed dat de makelaar een praatje stond te houden in de โ€œhuiskamerโ€ en wij alleen maar naar de serre keken waar al dat fijne licht vandaan kwam! Ik zag hier gelijk al mijn spulletjes staan en het voelde heel erg goed.

De tweede bezichtiging gingen onze ouders mee en die vonden het net zn mooi huis als wij! Joepie! Toch vond ik dat ergens wel belangrijk! Gelukkig woonde er hele lieve mensen waar wij nog een extra keer van langs mochten komen. Even de keuken goed opmeten want , die zou er gelijk uit gaan. Dus hoe fijn is het als je dan nog een extra keer mag langs komen.

Er zijn nog wel een aantal dingen die wij zouden willen veranderen in het huis , maar wat een heerlijke plek! Verhuizen zou ik echt niet willen. We hebben Heel veel kindjes in de buurt, school in de straat, dichtbij de ouders en vrienden, ideaal.

WAT VOORAF GING!

Voor dat wij bij ons huidige huis gingen kijken, waren wij al bij een ander huis gaan kijken. Het was een stuk kleiner binnen maar de tuin was wel veel groter. We hadden een bouwkundig rapport laten maken en daar kwam uit dat er stiekem nog best veel gedaan moest worden. Dat voelde dus niet heel goed en wij wilde het huis dan ook niet meer kopen.

Ik was aan het werken bij Ici paris, toen de telefoon ging. Manlief … schat, ik geloof dat ik een huis heb gekocht . JE HEBT WAT ??? De makelaar was een echte babbelaar en had dus bij mitch een bod uit zijn mond gepraat. โ€œ wat is het hoogste wat je zou bieden … oo dus dat is je bod? Mitch was helemaal verbaasd er van. En ik ook, want ja we wilde dat huis helemaal niet. S avonds de makelaar terug gebeld en gelukkig konden we ons bod intrekken. Snap dat hij graag het huis wilde verkopen maar op deze manier is toch niet heel netjes!

Wonen jullie al lang in jullie huis? Bevalt het of zouden jullie willen verhuizen?

Fijne avond โค๏ธ

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Genieten van de zon(dag)! โค๏ธ

31 mei 2020

Wat een heerlijke dag was het gisteren! We begonnen de dag met een lekker kopje koffie buiten in het zonnetje, wat zullen we eens gaan doen? Vorige week vertelde onze buurvrouw dat ze in dorst een hele toffe fotoshoot had mogen doen, en dat we daar zeker eens een keer heen moesten gaan. Toen ik aan manlief de plek liet zien, besloten we om daar te gaan picknicken . BEUM in dorst. Het is iets meer dan een kwartiertje rijden dus prima te doen.

Klaar voor vertrek!!

Snel iedereen aangekleed en de kinderen wilde helpen dus mochten beide wat lekkers in hun eigen tas doen om mee te nemen. Aubree nam ook een kleurboek mee en stiften zodat we samen konden kleuren! Ondertussen hadden wij wat broodjes gemaakt en nog wat nootjes, blauwebessen komkommer en wortels. Gelukkig vinden de kinderen dat ook erg lekker om te eten. En natuurlijk onze soepstengels met zeezout niet vergeten, die dingen zijn niet aanteslepen!

Het was makkelijk te vinden en er is meer dan voldoende parkeerplaats. Als ik het aantal autos zien ben ik bang dat het super druk is op het strandje , maar dat valt gelukkig alles mee. Even overleggen waar we heen gaan en dan kunnen we gaan lopen. Vanaf de parkeerplaats is het namelijk nog 1 km lopen. Tibbe wil na een paar meter al gedragen worden, maar houd het uiteindelijk toch vol!

Dreamteam! Tibbe had wilde verhalen over dat er dino’s in dit bos waren, en dat hij alles wist over de dieren. Hij had met ze afgesproken dat ze zouden slapen tot hij een bepaald geluid zou maken… Ik hou van die fantasie!

Wauw wat is het hier mooi!!!!! en wat is het rustig. We besluiten om dichtbij het water te gaan zitten, zodat de kindjes ook lekker met hun voetjes in het water kunnen. We leggen ons picknick kleed neer en vallen gelijk aan, want ja van dat stuk wandelen krijg je honger!

jammie jammie!


Na het eten gaan we voetballen, Aubree mocht de scheidsrechter zijn en Mitchel en ik hoorde bij elkaar. Tibbe is zo fanatiek als hij mag voetballen , zo schattig! Na een tijdje wilde Aubree graag kleuren, dus zijn wij terug gegaan op het picknick kleed om samen te kleuren. Dit is iets wat Aubree echt heel graag doet. Ook zelf tekenen doet ze heel graag, en heeft dan ook super veel fantasie.
En natuurlijk even bij het water spelen! Pas op voor HAAIEN .. die zwemmen in deze zee hoor papa en mama!

Zo eens kijken wat er nog meer allemaal is. We pakken de spulletjes weer in , en gaan een stukje verder lopen. Je kan daar dus helemaal om het meertje lopen! en jeetje wat een uitzicht, echt heel mooi en rustig. Onderweg hadden we wat veren gevonden en mooie stenen die natuurlijk allemaal mee naar huis moesten. We liepen het eerste stuk langs het water, maar dat werd zo smal en glad dat we toch maar weer het pad zijn gaan volgen. Iets met zelf kennis en je kindjes kennen ;).

Dit is toch heerlijk! ๐Ÿ€๐Ÿ™

Toen was het weer tijd om naar huis te gaan. De kinderen hebben het lopen zo goed volgehouden ben echt heel trots op ze. Het laatste stukje ging Tibbe bij Mitch op zijn nek en Aubree na een struikelparty bij mij op mijn rug. Onderweg hebben de mopjes nog een goed idee om een ijsje te gaan eten. Dat lusten we allemaal wel, dus hup naar de auto en opzoek naar een ijscoman. Bij een cafetaria verkopen ze softijsjes met spikkels JOEPIE!!!!

Ijsjesmonsters !! Wat een heerlijke afsluiter van deze dag!


Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ook zo genoten van het zonnetje โ˜€๏ธ? op stap geweest of juist lekker thuis gebleven?

Laat je een reactie achter wat jullie gedaan hebben, zou ik leuk vinden!

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Familie

Overblijven.

27 mei 2020

Voor de corona hadden onze kinderen nog nooit overgebleven. Ik werk in de ochtend en savonds en ben dan tussen de middag altijd thuis. Dus we hadden hier nog nooit gebruik van hoeven maken.

Weer naar school!

Toen we te horen kregen dat de kindjes weer 2 dagen in de week naar school zouden gaan en het overblijven dan โ€œverplichtโ€ was , kreeg ik het wel even erg benauwd. Ik vind het juist altijd heel gezellig lekker samen thuis eten, verhalen horen van de ochtend, wat ze gedaan hebben en met wie ze hebben gespeeld. Maar goed ik had geen keuze. Ze gaan 2 om 3 dagen naar school. Maandag en dinsdag 8.15!14.00 en op woensdag van 8.15/12.00 . Ook zo sneu om ze tot 14.00 geen eten te geven natuurlijk ;).

Wat geef je mee?

Onze kinderen zou nou niet echt de meeste fantastische eters , helaas. Soms gaat er met pijn en moeite een halve boterham in en soms ineens 2. Dit vond ik dus erg lastig om in te schatten, wat geef je mee. Ik besloot om maar gewoon 2 boterhammen mee te geven. 1 met kaas of vleesware en 1 met zoet. Wat ook nog een uitdaging is want Aubree lust geen boter.. top combi met hagelslag! โ€œSorry jufโ€! In de broodtrommel zit bij ons een bakje met nog 2 kleine vakjes erin. Meestal doe ik er soepstengels gebroken in( zijn ze dol op) en nog een stukje fruit of een peperkoek. En natuurlijk een snoepje… want iedereeeeeeeeeen krijgt een snoepje mee mama.

De ene dag krijg ik lege broodtrommels terug , of de korstjes ๐Ÿคฃ. Maar van de week hadden ze ook beide maar 1 boterham op. Maar aangezien wij ook niet iedere dag even veel honger hebben vind ik het prima. Ze hebben in iedergeval de keuze wat ze kunnen eten!

Hoe bevalt het overblijven bij jullie? En wat geven jullie mee in de broodtrommel? Ik ben benieuwd!

Geniet van de โ˜€๏ธ!

Liefs Yvette๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ