Browsing Category

Familie

Familie

Kriebels!

8 september 2020

Onze kinderen hebben een gave om overal labeltje , draaitjes en kaartjes aan te zien. Probeer voor niet iets aan te doen als er nog een labeltje aan zit want dat KRIEBELLLLLLLT!

ALTIJD WARM!

Naast de kriebel hebben de kinderen het ook bijna altijd warm. Zo is hun kleding uittrekken na een dag school het eerste wat ze doen! Heerlijk in hun ondergoed vinden ze toch wel het allerfijnste.

MOUWEN OMHOOG:

De meeste ouders op school moeten altijd lachen om Tibbe. Hij stroopt namelijk altijd zijn mouwen op. Het liefste wil hij dus zonder jas, maar dat vind ik s’ochtends te fris. Dan maar die mouwen omhoog, het is zn grappig gezicht .

Zo dus!

WEER WAT NIEUWS!

Van de week dacht ik huh ik had toch een lange broek klaar gelegd. Meneer moet dus heel erg wennen aan een lange broek weer en dacht wat ik met mijn jas kan , kan ik ook met mijn broek. Dit vond ik een iets minder goed idee 🤣

Charmant is anders he!

WINTERJAS !

Van de week kwamen de winterjassen van de kindjes binnen! Super leuk, toen ik vroeg of ze hem even wilde passen kreeg ik een blik van Tibbe : van welke planeet kom jij? Maar goed hij heeft hem gepast. Hij was er niet erg blij mee want met een winter jas kunnen je mouwen dus niet omhoog 🤣. Ben benieuwd of hij hem aan zal gaan doen!

De loeder moeder award gaat dus naar mij🤭!

Herkennen jullie dit van jullie kindjes? Zien die ook overal kriebel in? Ik ben heel benieuwd!

Liefs Yvette 💃🏼

Familie

Het zit in de familie zullen we maar zeggen!

31 augustus 2020

Zoals de meeste van jullie wel weten is taal niet 1 van de beste kwaliteiten van Mitchel en mij. Wij zijn namelijk heel goed in woorden knippen en nieuwe woorden van maken. Of gewoon niet weten hoe je dat woord in hemelsnaam uitspreekt. Ook kan ik tijdens mijn lessen soms dingen aan elkaar plakken of hele gekke combi ’s maken. Gelukkig weten ze dit inmiddels en gaan ze de Yvettetaal snappen hahaha,.

ONZE KINDEREN HEBBEN HET OOK!

Zet een stel kinderen bij elkaar en je weet gelijk welke van Mitchel en mij zijn. Wij hebben ze namelijk ons stukje spraakgebrek mee gegeven. Of ze daar nu blij mee moeten zijn weet ik ook niet, en zal later ook niet in dank worden afgenomen, maarja je kan niet alles hebben. Nu vind ik het dus zo ontzettend schattig als hun een knip en plak woord maken. Vele zullen niet begrijpen wat ze bedoelen maar wij weten dat inmiddels wel. Niet altijd hoor, soms moet ik ook even denken , als ze met een nieuw creatief woord thuis komen.

LEUKE WOORDEN OP EN RIJ:

Het leek mij leuk om een aantal van die woord combinaties met jullie te delen. Laatste tijd probeer ik ze op te slaan zo dat ik ze niet kan vergeten. Want ik vind dit echt te leuk.

Staartstokje: Deze is nog wel te snappen he. In de Beekse bergen en ook in de diertuin riep Tibbe heel blij : Kijk mama een staartstokje . Mega schattig toch, hij bedoelde natuurlijk het Stokstaartje.

Bakini: Aubree wilt altijd heel graag zwemmen in haar bakini. Hoe vaak we ook zeggen het is een bikini , nee hoor het blijft een bakini. Dit is dus een knip en plak woord van badpak en bikini. Hoe creatief hihi.

Woeneer: Om verder te gaan met de knip en plakkers: Woeneer gaan we naar opa en oma , woeneer ben ik jarig, woeneer gaan we eten! Ook dit is een woord wat Aubree blijft zeggen ! ik vind hem zo grappig. Wanneer en hoe aan elkaar geplakt.

Weps: Dit is waarschijnlijk een woord wat veel kinderen op deze manier zeggen . Weps ipv Wesp .

Bullebak: Mama waar staat de bullebak? Dan bedoelt Tibbe dus de prullenbak! Laatst zei hij het ook toen hij een ijsje had gekregen . Aan de meneer van Jamin vroeg hij of hij een bullebak had, een wat??? Nou een prullebak dus.

Mierenbeestje: Gisteren gingen de kindjes en ik samen kleuren. Kijk mama, wil jij het mierenbeestje. Hij bedoelde dus een lieveherenbeestje . Geweldig toch? hoe kom je er op !

Doorzichtbaar: Van het weekend vroeg Mitchel aan Aubree of ze het telefoon hoesje even wilde pakken. O die die doorzichtbaar is.. ? Oke ik heb eerst aan mijn moeder moeten vragen of dit een echt woord was hahaha. Het klinkt best cool toch? Ze bedoelde het doorzichtige hoesje.

En tot slot: toen aubree volgens mij een jaar of 2 was , ging de deurbel en ze mocht van mij open doen want ik stond in de woonkamer. Doet ze de deur weer dicht, ik vroeg wie was het ? NIKSMAND. Hilarisch… niemand en niks. Je kunt alles zeggen maar creatief zijn ze!

Hebben jullie kinderen ook van die gekke woorden of gekke combi’s die ze maken? Ik ben benieuwd!

Liefs Yvette

Hadden jullie de laatste blog over zakgeld al gelezen? Zo nee.. via deze link kom je gelijk bij het bericht! https://yvettestyle.nl/tijd-voor-zakgeld/

Familie van alles wat!

Tijd voor zakgeld!

24 augustus 2020

Waarschijnlijk klinkt het heel herkenbaar , onze kindjes vinden alles leuk en kunnen altijd alles gebruiken. En hebben de beste “smoesjes” waarom ze dat speelgoedje zouden willen krijgen.

Nu zijn wij echt niet de moeilijkste ouders en krijgen ze best wel veel. Maar wij vonden het een goed idee als ze leren wat al die mini prulletjes kosten en dat ze snappen dat je niet altijd alles maar kan kopen wat je leuk vind. Aubree is nu 6 jaar en Tibbe natuurlijk 4 dus wij vonden het een mooie leeftijd om te beginnen met zakgeld. Ze kregen al wel eerder centjes , maar nu echt iedere week op zondag gaan ze zakgeld krijgen.

HOEVEEL GAAN WE GEVEN?

Super leuk zakgeld. Maar dan komt het , hoeveel zakgeld gaan we geven. Op de nibud site had ik opgezocht wat een beetje aangegeven word als bedrag per leeftijd. je ziet best wel een verschil in bedrag , maar ik vind dat dan sneu dus wij kiezen er voor om beide kindjes het zelfde bedrag te geven. Dat voelt wel zo eerlijk.

KLUSJES DOEN!

Het leek ons ook een goed idee dat de kindjes een klein klusje doen, gewoon een beetje helpen kan geen kwaad. Ook hier in zijn wij namelijk best wel “ papa en mama doen het wel”. Prima natuurlijk maar de mopjes kunnen , best al wat zelf. (Kijken hoelang ik het vol houd)

Ze mochten beide een klusje kiezen wat ze leuk leek te doen.

Tibbe kiest voor de tafel dekken. En aubree koos de handdoeken op vouwen 🤣. ook hebben we afgesproken dat ze uit school nu toch echt hun tasjes zelf leeg gaan maken en alles op de aanrecht zetten. Normaal doe ik dat altijd, maar is een kleine moeite om het hun zelf aan te leren.

Voor het zakgeld en de “klusjes” hebben we afgesproken dat ze €2.50 per week gaan krijgen. €2 euro mag in de spaarpot waar ze iets leuks van kunnen kopen en €0.50 in de dichte spaarpot om te sparen. Zo hebben ze en centjes om prulletjes te lopen maar leren we ze ook om te sparen.

Krijgen jullie kindjes zakgeld? Doen ze hier ook klusjes voor of doen jullie het op een andere manier?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Fijne week.

Liefs Yvette

Familie

Spanningshoofdpijn!

15 augustus 2020

Van de week schreef ik al dat ik met ons kleine mannetje naar de huisarts was geweest. Hij klaagt over hoofdpijn/nekpijn en moet dan ook regelmatig overgeven op dagen dat wij wat “ spannends” hebben gedaan.

BEST WEL ENG!

Het begon ons op te vallen dat als hij bij een vriendje had gespeeld en of gegeten , Hij vlak daarna op de bank ging hangen lijkbleek werd , en moest overgeven. Na 1 keer denk je nog dat kan toeval zijn, maar toen het vaker gebeurde vond ik het toch wel eng worden . Vooral het stukje nekpijn en spugen. Hij had namelijk ook een gek bultje in zijn nek .

Ik weet dat hij altijd alles veel op slurpt wat er om hem gebeurt , en heel gevoel is . Ook op school had de juf dat al aan hem gemerkt. Hij is best wel druk en wild en een feestbeest, maar eigelijk diep van binnen is het gewoon nog een klein mannetje! ❤️

NAAR DE DOKTER.

Omdat het vakantie tijd is zat er een week tussen het maken van de afspraak en de afspraak zelf. Persoonlijk vind ik dit echt lang maar goed, ze zullen het heel druk hebben.

De dokter heeft even naar het bultje in zijn nek gekeken , dat blijkt gelukkig een lymfeklier te zijn, en kan aan alle kanten zichtbaar worden. Verder is hij helemaal gecheckt en waren er geen gekke dingen.

We moeten bij gaan houden wanneer hij het heeft, wat hij dan gedaan heeft en wat hij heeft gegeten. Als ik daar een beetje een overzicht van heb moeten we terug komen. Omdat hij na het spugen gelijk weer de blije vrolijke Tibbe is maakte de dokter zich voor nu niet te veel zorgen , moet natuurlijk niet te vaak voor gaan komen!

WAT SPANNING WEG NEMEN!

Ik hoop door heel veel uit te gaan leggen met waar we heen gaan en wat we gaan doen een beetje spanning weg te nemen. En op deze manier er voor te zorgen dat hij , minder last van zijn hoofdje en het spugen zal hebben. Want als iemand weet hoe vervelend het is ben ik het wel. En dat wil ik zo veel mogelijk voorkomen bij onze kleine man!

Hebben jullie misschien tips? Iets wat bij jullie hielp? Ik hoor het heel graag!

Liefs Yvette 💃🏼

Familie van alles wat!

Het “ stel dat wij stranden pakket”.

12 augustus 2020

Vorige week gingen de kindjes mama en ik naar de bioscoop. Halve wegen begon mijn auto te piepen dat koelvloeistof bij gevuld moest worden en ik de motor uit moest zetten. 10 jaar ouder, omgedraaid om mijn auto voor die van mijn ouders om te ruilen en onze weg naar de bios verder te vervolgen.

Gelukkig neem ik altijd van alles mee voor onderweg voor het geval we auto pech zouden hebben. Best veel vrienden van ons wonen op meer dan een uur rijden dus als je pech hebt moet je best lang wachten voor er iemand bij je is . En met kinderen is het altijd fijn om onderweg voorbereid te zijn.

NAAR DE DOKTER.

Gisteren moest ik met Tibbe naar de huisarts en omdat Mitch was werken, moest ik met mijn eigen auto. Ergens vond ik het best spannend, moet er toch niet aan denken dat er wat gebeurt als de kinderen in de auto zitten. Dus een beetje angstig ging ik op weg. De dokter zit in heusdenhout , niet heel ver maar toch.

En daar ging ik weer , ons stel dat er wat gebeurt pakket maken.

Voor beide kindjes had ik een bakje gemaakt met daarin :

Een appel

Stukjes komkommer

En een schatkistje.

Een pakje drinken en een flesje water.

Voor mij zelf had ik ook een bakje gemaakt met komkommer en een appel , flesje water en een ijskoffie!

Dit werkt natuurlijk altijd mochten we moeten wachten of stranden. Verder nam ik nog wat losse spulletjes mee:

Een kleed en handdoek om op te zitten.

Natte doekjes voor vieze monden en handen.

Zonnebrand heel belangrijk met dit weer.

En ondanks de no spending week : mijn portemonnee! Hahah want dan zou die week niet geleden natuurlijk!

Gelukkig waren er deze keer geen gekke geluidjes piepjes of te weinig koelvloeistof. En hebben we onze bakjes maar leeggegeten bij de dokter in de wachtkamer, aangezien we toch een tijdje moesten wachten , kwam het goed van pas!

Maken jullie ook wel eens van zulke pakketten? Hebben jullie ze wel eens nodig gehad? Of ben ik gewoon een stress kip?

Ik lees het graag in de reacties!

Liefs Yvette 💃🏼

Familie

Een middagje Nemo in Amsterdam!

17 juli 2020

Herken je dat , dat je soms moe van word van je zelf. De chaos in je hoofd dat zelfs je agenda een agenda nodig heeft ?

Ik denk altijd dat ik alles kan onthouden maar helaas is dit dus niet het geval. Gisteren hadden wij een dagje naar Nemo gepland , en een tijdslot van 11.00:14.00 gereserveerd . Ik dacht dus dat je dan tussen 11.00 en 14.00 binnen moest zijn. Rond 11.15 zijn we thuis vertrokken. Tijd zat dachten wij want we wilde dan rond 14.00 bij nemo zijn. Tussendoor moesten we de auto nog even laden , dus we hadden de tijd ruim genomen!

Mitch checkte bij het laden van de auto nog even hoelaat we nu precies gereserveerd hadden. “ zorg dat je er om het begin van je tijdslot bent en blijf max 3 uur” dat stond er op de kaartjes ! Dusss , we zouden om 13.00 aankomen in amsterdam, dat werd dan nog gezellig een heel uur nemo. Top dit! Snel de auto van de lader gehaald, en maar doorgereden. Anders hoefde we niet meer te gaan.

Eenmaal in Amsterdam was het super druk en de weg naar de parkeergarage was afgezet. Dat werd draaien en de andere route volgen, komen we eindelijk bij de parkeergarage aan VOL! Dan denk je toch dat er een vloek op je dag zit!

Opzoek naar een andere parkeergarage dan maar. Pff wat een gedoe zeg. Eindelijk een plekje gevonden. We moesten 20 minuten lopen en dan zouden we er zijn! Je voelt hem al he. We kwamen om 13.50 aan bij nemo. Ik helemaal in de stress want ik dacht dat we niet meer binnen zouden mogen.

We besloten af te wachten wat ze bij de kassa zouden zeggen, ze scant de kaartjes en zegt : VEEL PLEZIER!! 20 grijze haren en 10 rimpels extra , voor niets.

Coronaproof:

Bij binnenkost werd er verteld dat we ons aan de looprichting moesten houden en dat er overal desinfectie stond om onze handen te desinfecteren. Alles was netjes aangegeven op de vloer . Er waren echt lijnen gemaakt en stickers met looproute en 1.5 meter afstand! Heel duidelijk dus.

Yes daar gingen we hoor!

De kindjes vonden het geweldig. Ze keken hun ogen uit. Ook wij vonden het erg leuk. Ik kon mij nog zo goed herinneren dat ik hier met de basisschool naar toe was geweest, en dat we toen in een bellenblaas bel konden staan! En ja hoor dat kon nog, zo blij als ei!

Ze vonden het super intressant en wilde overal kijken en alles doen. En die blije gezichtjes maken ons dan weer blij! Ook zijn we bij een soort voorstelling geweest, daar liet een mevrouw zien hoe je ijs , vuur , rook en onweer kon maken. Heel erg leuk! Ook hier waren vakken gemaakt waar je plaatst kon nemen, 1 volwassenen en 1 kind per vak. Ook dit werd van te voren duidelijk verteld, en aan het einde werd ook uitgelegd hoe we weer naar coronaproof naar boven konden!

Het was zo groot en zo veel dat je eigelijk niet eens tijd had om alles te doen en goed te lezen. Maar alles waar de kindjes : oooooooh kijk eens van riepen zijn we gaan kijken! We hebben ook echt de 3 uur vol gemaakt, en eigelijk hadden we wel langer willen blijven!

Tussendoor heerlijk een kopje koffie gedronken en de kindjes gesmuld van een ijsje.

Toen was het al weer tijd om naar huis te gaan. We liepen nog even door het winkeltje. En als je dan een cadeautje mag kiesen , wat kies je dan … slijm hahaha.

En toen op naar de auto! Weer langs het mooie water ( wat ik dood eng vind met kinderen , maar mooi was het wel) . Het was inmiddels al bijna 18.00 en we begonnen toch wel trek te krijgen. Aangezien het nog 1.5 uur naar huis was , besloten we om onderweg wat te eten. Vlak bij de parkeergarage zat een Subway , weer eens iets anders dan de gele m onderweg! Dus snel even eten voor wij weer naar huis vertrokken. Voor de kindjes en mitch bestelde we een broodje en ik nam de ceaser salade!

Jeetje wat smaakte dat lekker zeg.

En toen snel naar huis. Wat begon als een gestresste dag , werd uiteindelijk een hele fijne dag. De kinderen vonden het geweldig en wij daardoor ook.

Nemo is zeker een aanrader om een keer met de kindjes naar toe te gaan!

Aubree en Tibbe vonden het een dikke duim omhoog!!

Wat is jullie favoriete uitstapje met de kindjes? Hebben jullie een favoriet pretpark of museum?

Liefs Yvette 💃🏼

Familie

Kamperen wij? Nee bedankt!!

15 juli 2020

Bij de gedachte van kamperen gaan mijn nekharen al overeind staan.

Vieze beestjes , koud, geen wc en douche, en een krakkemikkig bed en met je wc tol over de Camping … Nee ik pas.

Vorige week zaten we een beetje te kijken om toch een lang weekend weg te gaan met de kindjes. Even lekker het huis uit . Landal gaan we regelmatig naar toe, en daar hadden we deze keer niet zo zin in. We wilde eens wat anders. Toen kwamen we op de beekse bergen. Er was wel alleen nog een tent beschikbaar voor het weekend dat wij wilde. Toch even getwijfeld , maar om ons heen hoorde we regelmatig : kamperen is zo leuk zeker met kinderen. Oke , vooruit proberen we dat.

Dit was onze tent!

Het was een verassing voor de kinderen. Mama stelde voor dat hun de kindjes vrijdag uit school zouden halen, en ze daar mochten lunchen. Ik moest vrijdagochtend namelijk gewoon les geven, dus hadden we even tijd om de koffer in te pakken. De voorpret alleen was al super leuk. Kindjes op gehaald en gezegd dat we via een andere weg naar huis moesten rijden. Uit eindelijk waren ze beide in slaapgevallen! Top!

Zzzzzz

Toen we daar aankwamen , vroeg Aubree gelijk wat gaan we hier doen? Tibbe moest nog even wakker worden en snapte er niets van. Wat waren ze blij toen we vertelde dat we toch op vakantie gingen 🥰! En hier een paar nachtjes zouden blijven.

Eenmaal bij de tent , checkte ik eerst even of we echt geen wc hadden, stel dat die op mistrieuse wijze toch ineens in de tent stond had toch geweldig geweest! Maar helaas.

De gezichtjes van de kinderen waren zo geweldig! Ze hadden beide een eigen stapelbed, geen ruzie over wie er boven mocht slapen maar ze konden gewoon beide boven slapen. En wij mochten wel op de onderste bedden slapen bofferds! gelukkig voor ons hadden wij toch een eigen kamer!

Zo zag het er van binnen uit!

Maar jeetje wat zag het er leuk uit. We hadden gelijk een vakantie gevoel. Een leuke veranda , heerlijk grasveld voor de deur, zonnetje en mijn 3 allerliefste. Meer had ik niet te wensen, nouja die wc dan misschien maar vooruit!

Op naar de wc daar was ik wel erg benieuwd naar. Joepie er was gewoon wc papier in het toilet gebouw. Ik hoef niet met mijn rol over de camping! En het zag er allemaal erg netjes uit, ook de douche was niets op aan te merken. De kinderen vonden het prachtig. We moeten ze alleen nog even leren dat ze niet IK MOET POEEEEEEEPEEEEEEEEN over de camping hoeven te roepen, zeker niet als mensen net heerlijk aan hun avond eten zitten 🙄.

Douchen en tanden poetsen bij het toilet gebouw!

We waren onzettend goed voorbereid : voor de kinderen dan. Beide een heerlijk warm huis pak , 2 truien en een dikke pyama.

En voor ons tja , was ik die dikke pyama vergeten, wij slapen nooit in een pyama dus waarom nu wel . Dat is dus volgende keer het eerste wat ik in pak, mensenkinderen wat is het snachts koud in zn tent! En savonds op de veranda koelde het toch ook best wel af. Mitch was ook een warme trui / vest vergeten. Beginners fout zullen we maar zeggen. Gelukkig kwamen er zaterdag lieve vrienden op visite en die hadden voor Mitch een warm vest mee genomen. Super lief en fijn!

Heerlijk samen op de veranda met onze warmen trui/vest!

OF WIJ NOG EEN KEER GAAN KAMPEREN?

yes! Wat was dit leuk! De kindjes waren zo blij. En daar doen we het voor. We hadden een prima bed, douche en de wc buiten de tent was prima te doen. De kou kunnen we ons volgende keer beter op kleden! En die beestjes , daar heb ik mitch en tibbe voor om ze te vangen en buiten te zetten. Dus al mijn reden om het niet te doen zijn overboord! Hopelijk kunnen we deze vakantie nog een lang weekend gaan en volgende jaar natuurlijk wat langer. Maar weekendjes oefenen zijn altijd goed!

Frietjes eten ❤️

Houden jullie van kamperen? Hebben jullie leuke tips voor een leuke camping?

Liefs Yvette 💃🏼

Familie

Bang in het donker!

9 juli 2020

Onze kleine man is van kleins af aan al een makkelijke slaper. Vaak vraagt hij zelf al of hij naar bed mag. Je legt hem neer en hij slaap. Ideaal, dat was met zijn zus namelijk wel anders!

Tibbe heeft wel een duidelijk idee van hoe hij wil slapen! Hij wil namelijk zijn lamp aan laten en de deur moet helemaal open! Als hij midden in de nacht wakker word en zijn lamp is uit , gilt hij DOE MIJN LAMP AAN!! Hij is dan echt wel een beetje in paniek , en gaat pas weer slapen als zijn lamp aan is. Als we aan hem vragen waarom zijn lamp aan moet zegt hij dat hij bang is voor monsters 👻, maar hij weet wel dat die niet bestaan .

Of je het met 4 jaar al bang in het donker kan noemen weet ik niet . Misschien is het ook een stukje het alleen zijn in combinatie met het donker , Of ziet hij net als mij weinig in het donker en maakt dat hem angstig? Ik weet het niet!

Wat ik wel weet is dat het , het aller schattigste mannetje van de wereld is!

Herkennen jullie dit van jullie kindjes? Weet iemand van jullie of ze nu al bang in het donker kunnen zijn?

Ik hoor het graag van jullie in een reactie ❤️!

Fijne dag vandaag !

Liefs Yvette 💃🏼

Familie

Vakantie verassing tasjes!

8 juli 2020

Zo nu we dan echt bijna vakantie hebben ben ik even naar de action gereden om vakantie tasjes voor de kindjes te maken. We gaan natuurlijk het weekend weg, maar dat wil niet zeggen dat we heel de dag lekker weer hebben. Dus mocht het wat slechter weer worden of ze super vroeg wakker zijn, hebben we lekker wat te doen! Kijken jullie mee wat ik er deze keer in gedaan heb?

Om te beginnen natuurlijk de tasjes waar ik het in ging doen!

Of het zo moest zijn waren dit de enige 2 tasjes die er nog lagen! Top!

Onze kindjes zijn beide dol op knutselen, dus ik ben voornamelijk voor knutsel spullen gegaan.

Als eerste voor beide een pak gekleurde papieren. Aubree schrijft graag verhalen en maakt daar tekeningen bij en tibbe knipt graag overal een stukje af of uit. Vandaar beide een eigen pak. Zo kunnen ze zelf bepalen wat ze met hun tekenpapier doen!

Voor al die geknipte frutsels is het natuurlijk handig als je een schaar hebt en vervolgens lijm om het op een ander papier te kunnen plakken!

Voor aubree de mini mouse en de rode lijm . En voor Tibbe een schaar van de advengers en natuurlijk de blauwe lijm!
Mini stiften! Altijd handig. Zo zijn ze netjes opgeborgen en genoeg keuze lijkt mij!
Een etui om de schaar lijm en stiften in op te bergen ❤️!

Laatst bij het haren wassen vertelde ik aan aubree dat ze speciale handdoeken hebben om je haren omhoog te houden tijdens het afdrogen. Deze wilde ze erg graag en Tibbe wilde er ook graag 1!

Ooo ik zie die snuitjes al helemaal voor mij met deze handdoeken om die snuitjes! Ik beloof dat er een foto van volgt!
Stickers ! Altijd een goed idee! Teminste die van ons zijn dol op stickers.

Voor allebei 2 kleurboeken.

Glitters!!!! O ik vond deze zo leuk 🤩. Schilderijtjes maken met glitters. Daar word toch iedereen blij van!
En laten we aub hopen dat we lekker weer hebben. Zo dat weer ook lekker buiten spelletjes kunnen doen. Ik zag deze tennis rackets en een setje om ring te werpen!

En als laatste zijn onze snoepkontjes dol op deze oreo koekjes met chocolade. Dus ook die heb ik voor beide in hun tasje gedaan!

Zo ik zeg geslaagd! Hopelijk zijn de kindjes weer blij! Doen jullie wel eens vakantie tasjes maken voor de kinderen?

Hier vinden ze het altijd weer leuk! Dus zeker het proberen waard!

Fijne dag🍀!

Liefs Yvette 💃🏼

Familie

Het is weer bijna zover!

6 juli 2020

Yes het aftellen kan beginnen! Nog 1 week naar school en dan hebben we heerlijk vakantie. Lekker 2 weken samen vrij ❤️! Geen haast geen stress , niets op tijd…. ik kan niet wachten. Nu mag ik natuurlijk al niet klagen want ben ik al super veel vrij doordat ik alleen de ochtenden en 2/3 avonden in de week werk. Maar toch heel de dag niets hoeven is pas echt fijn ( op zijn tijd).

LIJSTJE MAKEN!

Ook al gaan we dit jaar ( voor nu) maar een lang weekend weg, toch ben ik weer begonnen aan mijn lijstje wat er allemaal mee moet. Ja ik neem meestal mijn eigen huis mee , daar kan ik niets aan doen! Ik vind het gewoon prettig om veel van thuis mee te nemen. Ook ons eigen dekbed gaat mee, dat slaapt toch het allerfijnste. En mijn eigen koffie, broodrooster .. en ga zo maar door !

Meestal leg ik een kladblok neer en steeds als mij iets te binnen schiet wat mee moet schrijf ik dat op. Je kunt je voorstellen wat voor chaos dat lijstje dus zal zijn, als het in mijn hoofd al zn chaos is!

En dan vlak voor we weg gaan , leg ik de koffers klaar en ga afstrepen, vaak check ik het dan nog 6 keer , want ja ze hebben daar vast geen winkels 🙄. Wat ik toch wel het belangrijkste vind is de knuffels van de kindjes ! Die hebben ze al vanaf hun geboorte dus dat is iets wat we nooit zullen vergeten maar toch schrijf ik het op.

DE KINDJES WETEN VAN NIETS!

Vorige week hebben wij dit lange weekend weg geboekt. De kindjes weten van niets. Dat vind ik zooo leuk! Ze denken dat we wel dagjes weg gaan maar niet op vakantie. Die vrijdag gaan ze bij mijn ouders eten, pakken wij de auto in en rijden we gelijk door! Heerlijk, kan niet wachten op die snoetjes!

Werken jullie met lijstjes? Of zit alles zo in je hoofd? Maak je ieder jaar een nieuwe of heb je een standaard lijstje?

Ik ben benieuwd!

Fijne week lieve mensen ❤️!

Liefs Yvette