Browsing Category

beauty

beauty

Mijn huidverzorgings ritueel!

22 juli 2020

Sinds ik kennis heb gemaakt met de producten van Purles ben ik verkocht! Wat een heerlijke producten en ze doen wat ze beloven! Ik had een hele rode en geïrriteerde huid, maar sinds ik deze producten gebruik is hij heel rustig( op af en toe een pukkeltje na). Ook is de roodheid verminderd en gebruik ik zelfs geen dikke lage foundation meer!

MIJN OCHTEND EN AVOND RITUEEL:

De producten die ik sochtends en savonds gebruik zijn eigelijk precies de zelfde.

Reiniging:

Voor het reinigen van mij van mijn huid gebruik is altijd een reinigings milk. Ik breng een dotje aan op het reinigingsborsteltje en ga daar mee over mijn huid. Vervolgens gebruik ik een compres doek warm met water en haal daar mee het vuil en de milk van mij gezicht. Het voelt gelijk lekker fris aan.

Lotion:

Om de ph waarde van de huid te herstellen , gebruik ik daarna een lotion. Ik breng een klein beetje aan op een watje en haal deze van binnen naar buiten over mijn gezicht. Lotion haalt ook gelijk de laatste restjes vuil van de huid mochten deze nog achter zijn gebleven.

Reiniging en lotion zijn eigelijk een tweeling die niet zonder elkaar kunnen. Ze versterken elkaar en zorgen voor een schone en frisse huid.

OOGCREME:

Na het reinigen is het tijd voor de verzorging. Ik begin altijd met de oog verzorging. Omdat de huid rond de ogen veel dunner is dan van de rest van het gezicht , is het belangrijk om hiervoor een aparte creme voor te gebruiken. Oogcreme is namelijk speciaal voor de ogen. ( die zagen jullie niet aankomen he 🤣).

Het is belangrijk om de oogcreme niet OP je ogen aan te brengen. Maar op het harde gedeelte rond om de ogen. Met een soort tokkelende beweging breng je de creme aan.

Serum!

Dan breng ik op de rest van mijn huid ( dus niet nog op de oogcreme!!!) een serum aan. Een serum werkt dieper in de huid . Ik word altijd al helemaal blij als ik deze heb aangebracht. Hij word snel opgenomen met en geeft een comfortabel gevoel aan mijn huid. Je kunt verschillende soorten serums gebruiken, de gene die ik gebruik is voor de rode en geïrriteerde huid.

Meestal poets ik na deze stap mijn tanden of kam mijn haar. Zo kan het serum even goed intrekken.

DAG/NACHTVERZORGING:

En dan is tijd voor de dag/nachtverzorging. O ik hou zo van deze creme! Mijn huid voelt echt super zacht aan, en je voelt gewoon dat hij goed gevoed is. Ook deze creme is speciaal voor de rode en gevoelige huid!

GETINTE DAGCREME MET SPF 50.

De laatste stap die ik voor overdag gebruik is de getinte dagcreme met spf 50. Je kunt deze ook na het serum gebruiken , want het is een volwaardige dagverzorging. Alleen voor mij huid voelt het dan net te droog. Vandaar dat ik eerst een losse dagverzorging nog gebruik!

Op dit product ben ik echt verliefd. Teneerst omdat er een spf 50 in zit , maar ook omdat hij net een mooi gezond glansje aan de huid geeft. En hij zorgt er voor dat de laatste roodheden kalmeren. En je hebt net geen blote billen gezicht maar ook geen dikke laag make up! Ik kan niet meer zonder! Echt een dikke aanrader!!

Dit zijn de producten die ik dagelijks gebruik! Betaalbaar en het doet wat het beloofd dat vind ik heel belangrijk. En het is niet op dieren getest!!!

Gebruik jij een bepaald merk huidverzorging? Waarom heb je voor dit merk gekozen? Welke producten gebruik je? Ik ben erg benieuwd!

Fijne dag !

Liefs Yvette 💃🏼

beauty

Mijn favoriete beauty producten van dit moment!

9 juni 2020

Het leek mij leuk om mijn favoriete producten met jullie te delen. En ben ook erg benieuwd naar jullie favorieten!

GETINTE DAGCREME

In sept 2018 besloot ik om geen foundation meer te dragen. Ik wilde mij niet meer verstoppen, en als mensen mijn huid niet mooi vonden, dan kijken ze maar de andere kant op! Omdat ik soms wel wat rode vlekken kan hebben wil ik wel iets op doen, geen dikke laag maar gewoon net een beetje kalmerend. Bij de groot handel kreeg ik deze geadviseerd. Ik was opslag verliefd! Hij is gewoon heel natuurlijk , maar door de wierrook die erin zit werkt hij wel kalmerend en wat ik ook super fijn vind is dat er een factor 50 in zit. Dit is dan ook echt mijn grootste favoriet!!!

PLUIS HAAR!

Omdat ik iedere dag les geef en dus veel zweet , vaak douch en vaak mijn haren was heb ik best veel pluis haar! 🤣 dit product is echt geweldig. Als ik mijn haar heb gewassen breng ik het aan op handdoek droog haar en dan föhn ik het verder in model! Voor mij werkt het super fijn !

PEELING VAN LOREAL.

Deze heb ik eigelijk pas net ondekt en ben nu al heel groot fan! Ik had deze al meerdere keren toegevoegd aan mijn winkelmandje , maar toch steeds niet besteld. Toen hij met 50% korting bij de wehkamp te bestellen was dacht ik nu doe ik het . Wat mijn twijfel was om hem eerst niet te bestellen? Ik las dat sommige mensen er best heftig op reageren. En aangezien ik best een gevoelige huid heb, was ik bang dat het te heftig was. Maar als je het niet probeert weet je het niet. Dus gelijk geprobeerd toen het binnen kwam…. en ik voelde niets , geen branderig of prikkend gevoel , ( dat stond namelijk in een aantal reviews) daar was ik al erg blij mee. Het is een kuur van 7 dagen , en ik vind hem top. Heb gelijk nog 2 setjes besteld , dus binnenkort kan ik het weer een keer gebruiken.

😊

Wenkbrauw poeder!

Dit product gebruik ik al meer dan 7 jaar. Wenkbrauw poeder van christian. GE-WEL-DIG! Ik kan niet meer zonder. Ik heb best wat “ gaatjes in mijn wenkbrauw en met deze poeder kan ik ze mooi wat beter aan zetten en vallen de gaatjes minder op. Nu zal je denken waarom grijs. Deze kleur paste het beste bij mijn kleur van de wenkbrauw .. de ene bruin tint was veel te licht en de andere werd meer rood bruin , wat ik nou net niet zo mooi vond bij mij.

Super zuinig in gebruik. Zit een penceeltje bij en sjabloontjes mocht je veel willen bij tekenen.

En dan zijn we al weer bij de laatste!

Terracotta light!

Hoe mooi is deze! Handig in een doosje met een spiegel en dus makkelijk mee te nemen in je tas! Omdat ik vaak wat witjes zie gebruik ik deze als een beetje rouge. Niet te heftig en een woooow die heeft rouge effect maar gewoon net mooi een beetje kleur! ze hebben hem in verschillende tinte! Deze is eigelijk voor type “blond” maar de andere vond ik wel wat heftig voor mij!

❤️

Dit waren mijn favoriete beauty producten! Hebben jullie producten waar je niet zonder kan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag ❤️!

Liefs Yvette 💃🏼