Familie

Spanningshoofdpijn!

15 augustus 2020

Van de week schreef ik al dat ik met ons kleine mannetje naar de huisarts was geweest. Hij klaagt over hoofdpijn/nekpijn en moet dan ook regelmatig overgeven op dagen dat wij wat “ spannends” hebben gedaan.

BEST WEL ENG!

Het begon ons op te vallen dat als hij bij een vriendje had gespeeld en of gegeten , Hij vlak daarna op de bank ging hangen lijkbleek werd , en moest overgeven. Na 1 keer denk je nog dat kan toeval zijn, maar toen het vaker gebeurde vond ik het toch wel eng worden . Vooral het stukje nekpijn en spugen. Hij had namelijk ook een gek bultje in zijn nek .

Ik weet dat hij altijd alles veel op slurpt wat er om hem gebeurt , en heel gevoel is . Ook op school had de juf dat al aan hem gemerkt. Hij is best wel druk en wild en een feestbeest, maar eigelijk diep van binnen is het gewoon nog een klein mannetje! ❤️

NAAR DE DOKTER.

Omdat het vakantie tijd is zat er een week tussen het maken van de afspraak en de afspraak zelf. Persoonlijk vind ik dit echt lang maar goed, ze zullen het heel druk hebben.

De dokter heeft even naar het bultje in zijn nek gekeken , dat blijkt gelukkig een lymfeklier te zijn, en kan aan alle kanten zichtbaar worden. Verder is hij helemaal gecheckt en waren er geen gekke dingen.

We moeten bij gaan houden wanneer hij het heeft, wat hij dan gedaan heeft en wat hij heeft gegeten. Als ik daar een beetje een overzicht van heb moeten we terug komen. Omdat hij na het spugen gelijk weer de blije vrolijke Tibbe is maakte de dokter zich voor nu niet te veel zorgen , moet natuurlijk niet te vaak voor gaan komen!

WAT SPANNING WEG NEMEN!

Ik hoop door heel veel uit te gaan leggen met waar we heen gaan en wat we gaan doen een beetje spanning weg te nemen. En op deze manier er voor te zorgen dat hij , minder last van zijn hoofdje en het spugen zal hebben. Want als iemand weet hoe vervelend het is ben ik het wel. En dat wil ik zo veel mogelijk voorkomen bij onze kleine man!

Hebben jullie misschien tips? Iets wat bij jullie hielp? Ik hoor het heel graag!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply