Familie

Schat, ik geloof dat ik een huis heb gekocht!

15 juni 2020

Vandaag wonen wij al weer 8 jaar in ons paleis! Toen wij hier binnen liepen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Ik weet nog goed dat de makelaar een praatje stond te houden in de “huiskamer” en wij alleen maar naar de serre keken waar al dat fijne licht vandaan kwam! Ik zag hier gelijk al mijn spulletjes staan en het voelde heel erg goed.

De tweede bezichtiging gingen onze ouders mee en die vonden het net zn mooi huis als wij! Joepie! Toch vond ik dat ergens wel belangrijk! Gelukkig woonde er hele lieve mensen waar wij nog een extra keer van langs mochten komen. Even de keuken goed opmeten want , die zou er gelijk uit gaan. Dus hoe fijn is het als je dan nog een extra keer mag langs komen.

Er zijn nog wel een aantal dingen die wij zouden willen veranderen in het huis , maar wat een heerlijke plek! Verhuizen zou ik echt niet willen. We hebben Heel veel kindjes in de buurt, school in de straat, dichtbij de ouders en vrienden, ideaal.

WAT VOORAF GING!

Voor dat wij bij ons huidige huis gingen kijken, waren wij al bij een ander huis gaan kijken. Het was een stuk kleiner binnen maar de tuin was wel veel groter. We hadden een bouwkundig rapport laten maken en daar kwam uit dat er stiekem nog best veel gedaan moest worden. Dat voelde dus niet heel goed en wij wilde het huis dan ook niet meer kopen.

Ik was aan het werken bij Ici paris, toen de telefoon ging. Manlief … schat, ik geloof dat ik een huis heb gekocht . JE HEBT WAT ??? De makelaar was een echte babbelaar en had dus bij mitch een bod uit zijn mond gepraat. “ wat is het hoogste wat je zou bieden … oo dus dat is je bod? Mitch was helemaal verbaasd er van. En ik ook, want ja we wilde dat huis helemaal niet. S avonds de makelaar terug gebeld en gelukkig konden we ons bod intrekken. Snap dat hij graag het huis wilde verkopen maar op deze manier is toch niet heel netjes!

Wonen jullie al lang in jullie huis? Bevalt het of zouden jullie willen verhuizen?

Fijne avond ❤️

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply