van alles wat!

Planning voor de blog!

10 juli 2020

Goedemorgen lieve mensen❤️,

Zoals jullie kunnen merken zat ik er deze week weer lekker in met bloggen. Had weer wat meer tijd en dit voelt zo ontzettend fijn. Er staan nog wat blogs in een kladje klaar en die komen er dus ook snel aan !

PLANNING!

Het leek mij een goed idee als ik even met jullie mijn planning zou gaan delen , zo weten jullie ook op welke dagen er een blog online komt, en je dus zeker even even een zenn moment moet in plannen om deze te lezen 😉! Mijn blogs zullen op Maandag Woensdag en Vrijdag online komen! Mocht er iets leuks tussen door komen zal ik dat ook zeker met jullie delen, maar dit worden de vaste dagen dat er een blog online komt!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik workout video’s heb opgenomen, maar ook dit wil ik weer gaan op pakken. Zeker in de vakantie periode is het natuurlijk erg fijn als we weer lekker aan de slag kunnen! Het zullen dan workout’s worden met weinig materiaal zodat je ze zelfs op vakantie zou kunnen doen 🤸‍♀️! Hoe leuk is dat!

Wat er ook zeker nog aan komt is mijn shoplog ! Ik heb alleen echt nog geen tijd gehad om te filmen, maar deze houden jullie zeker te goed!

WAT WILLEN JULLIE GRAAG TERUG ZIEN IN EEN BLOG?

ik vind het super leuk om over van alles en nog wat te schrijven, en ik hoop natuurlijk dat jullie het ook leuk vinden om het te lezen 🙄. Maar ik vroeg mij af; zijn er dingen die jullie graag zouden willen weten van mij , of wat zou je graag willen lezen in een blog? Laat het dan even achter in een reactie en dan ga ik daar zeker mee aan de slag! ✏️

Als vast heel erg bedankt voor jullie reacties 💖!

Hele fijne dag vandaag en al vast een fijn weekend!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply