Eten

Onzekerheid!

2 juli 2020

Als er iets is waar ik toch wel onzeker over ben is het mijn lichaam wel. Heel bang om aan te komen, en daardoor toch wel die haat liefde verhouding met eten. Mensen hebben toch best snel een oordeel : je werkt op de sportschool dus je hebt een sixpack . Uhm nou nee want ik hou ook heel erg van eten.

Op het moment voelde ik mij weer minder prettig in mijn lichaam omdat er toch weer meer snoepjes die mond in verdwijnen dan ik zou willen. Dus weer even pas op de plaats, bij houden wat ik eet en proberen minder te snoepen. Wat een ontzettende uitdaging is want manlief ging van de week de auto laden en ik kreeg een appje of ik iets van de friettent wilde . Eerst zei ik ja lekker , en daarna dacht ik, zeg ik nou ja omdat ik “honger” heb of om gewoon te eten voor het eten. En het bleek dus de 2e. Manlief gebeld en gezegd dat ik niets hoefde! Hij komt veel minder snel aan , en kan dan ook lekker snoepen, of het goed voor hem is is een 2e hahha.

LIEF COMPLIMENT ❤️.

Een oud klasgenootje is lid geworden bij ons op de sportschool. Ze wilde bij mij mee doen met de lessen, super leuk! Zondag was ze er , stiekem ook wel leuk elkaar weer tezien na al die jaren! Ze zei ja mijn doel is net zn lichaam als jou. Super lief. Maar ook heel gek want ik heb allerlei kritiek punten en dan horen dat iemand jou lichaam dan als “ het voorbeeld “ ziet! Ik was er eigelijk helemaal beduusd van.

Zo zie je maar dat wij ( denk mannen en vrouwen) beide heel streng zijn voor ons zelf , te streng! Want ander zie het echt niet zo zo als wij ons zelf zien…. ! Alle lichamen zijn mooi, het is waar jij je goed bij voelt!!!

IS ER AL IETS AF?

Joepie vanmorgen ging ik op de weegschaal staan en er is toch weer 0.9 vanaf 🥳🥳. Ik heb in mijn hoofd wat ik er nog af wil om mij weer fijn tevoelen. Het geeft een goed gevoel dat er iets vanaf is , betekend toch dat ik goed bezig ben!!

Herkennen jullie die eeuwig strijd? Zijn jullie op dit moment bezig om je fijner in je lijf te voelen?

Hele fijne vrijdag lieverds!❤️

Liefs Yvette💃🏼

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sylvama 3 juli 2020 at 13:50

    Lieverd, zo herkenbaar! En zelfs al zie ik er dan goed uit, het is niet goed genoeg. Maar ik denk dat het belangrijkste is dat we blijven kijken naar wat wel goed is. Tuurlijk kan het altijd beter. Maar als we even stilstaan en voelen of we gelukkig zijn/ jezelf prettig voelt in je lichaam, dan is dat wat telt. Jij bent super mooi van binnen en buiten.

  • Leave a Reply