Familie

Nieuwe camera!

17 april 2020

Goedemorgen lieve mensen❤️

Al maanden liep ik met het idee om filmpjes op te nemen omdat ik best wel wat vragen kreeg : heb je geen oefeningen die ik thuis kan doen, kan je mij pt geven. Stiekem zijn er best veel mensen die geen tijd of oppas hebben om naar de sportschool te gaan. Of wat ik misschien nog wel erger vind… niet durven.

Door de corona mocht ik natuurlijk geen les meer geven. Jeetje , wat een ellende is dat. Want het les geven voelt niet als werken. Voor mij is het ook mooi hoofd leeg maken, mensen blij maken , en even geen mamma zijn.

Ik beloofde dat ik de les wel zou filmen. Mee dat ik dat zei had ik al spijt. De gedachte alleen al maakt mij zenuwachtig , want ja als je je zelf filmt zie je van alles wat er anders moet. Toch ben ik begonnen, maar zei er wel bij : nou ik ben geen prof he met filmpjes maken dus verwacht er niet te veel van.

Maar WAUW wat een super lieve berichtjes kreeg ik, en complimentjes . De reacties vind ik heerlijk om te lezen. Blije mensen , daar doe ik het voor 🙏🍀.

Door al deze lieve reacties en zelfs reacties op youtube van mensen die ik niet ken .. ( hoe tof is dat). Weet ik het zeker , ook als de corona eindelijk weer weg is blijf ik workout videos maken.🍀

Nu filmde ik alles met mijn iphone , en als jullie op de telefoon kijken is dat prima, maar als je gaat streamen naar de tv zie je toch wel mindere kwaliteit.

Daarom….. heb ik een super toffe camera gekocht 🥳. Zo kan ik filmpjes makkelijker uploaden en bewerken , en jullie een betere kwaliteit beeld bieden 🥰.

Ik ben met een planning bezig wanneer ik wat wil uploaden.

Nu een vraag aan jullie : Wat voor workout videos willen jullie graag zien? Wil je juist cardio of meer bbb lessen? Ik hoor het heel graag!

Fijn weekend ❤️

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Michelle 17 april 2020 at 13:06

    De brn lessen vind ik geweldig dus hoop op meer lessen ala brn.

  • Leave a Reply