beauty

Mijn huidverzorgings ritueel!

22 juli 2020

Sinds ik kennis heb gemaakt met de producten van Purles ben ik verkocht! Wat een heerlijke producten en ze doen wat ze beloven! Ik had een hele rode en geïrriteerde huid, maar sinds ik deze producten gebruik is hij heel rustig( op af en toe een pukkeltje na). Ook is de roodheid verminderd en gebruik ik zelfs geen dikke lage foundation meer!

MIJN OCHTEND EN AVOND RITUEEL:

De producten die ik sochtends en savonds gebruik zijn eigelijk precies de zelfde.

Reiniging:

Voor het reinigen van mij van mijn huid gebruik is altijd een reinigings milk. Ik breng een dotje aan op het reinigingsborsteltje en ga daar mee over mijn huid. Vervolgens gebruik ik een compres doek warm met water en haal daar mee het vuil en de milk van mij gezicht. Het voelt gelijk lekker fris aan.

Lotion:

Om de ph waarde van de huid te herstellen , gebruik ik daarna een lotion. Ik breng een klein beetje aan op een watje en haal deze van binnen naar buiten over mijn gezicht. Lotion haalt ook gelijk de laatste restjes vuil van de huid mochten deze nog achter zijn gebleven.

Reiniging en lotion zijn eigelijk een tweeling die niet zonder elkaar kunnen. Ze versterken elkaar en zorgen voor een schone en frisse huid.

OOGCREME:

Na het reinigen is het tijd voor de verzorging. Ik begin altijd met de oog verzorging. Omdat de huid rond de ogen veel dunner is dan van de rest van het gezicht , is het belangrijk om hiervoor een aparte creme voor te gebruiken. Oogcreme is namelijk speciaal voor de ogen. ( die zagen jullie niet aankomen he 🤣).

Het is belangrijk om de oogcreme niet OP je ogen aan te brengen. Maar op het harde gedeelte rond om de ogen. Met een soort tokkelende beweging breng je de creme aan.

Serum!

Dan breng ik op de rest van mijn huid ( dus niet nog op de oogcreme!!!) een serum aan. Een serum werkt dieper in de huid . Ik word altijd al helemaal blij als ik deze heb aangebracht. Hij word snel opgenomen met en geeft een comfortabel gevoel aan mijn huid. Je kunt verschillende soorten serums gebruiken, de gene die ik gebruik is voor de rode en geïrriteerde huid.

Meestal poets ik na deze stap mijn tanden of kam mijn haar. Zo kan het serum even goed intrekken.

DAG/NACHTVERZORGING:

En dan is tijd voor de dag/nachtverzorging. O ik hou zo van deze creme! Mijn huid voelt echt super zacht aan, en je voelt gewoon dat hij goed gevoed is. Ook deze creme is speciaal voor de rode en gevoelige huid!

GETINTE DAGCREME MET SPF 50.

De laatste stap die ik voor overdag gebruik is de getinte dagcreme met spf 50. Je kunt deze ook na het serum gebruiken , want het is een volwaardige dagverzorging. Alleen voor mij huid voelt het dan net te droog. Vandaar dat ik eerst een losse dagverzorging nog gebruik!

Op dit product ben ik echt verliefd. Teneerst omdat er een spf 50 in zit , maar ook omdat hij net een mooi gezond glansje aan de huid geeft. En hij zorgt er voor dat de laatste roodheden kalmeren. En je hebt net geen blote billen gezicht maar ook geen dikke laag make up! Ik kan niet meer zonder! Echt een dikke aanrader!!

Dit zijn de producten die ik dagelijks gebruik! Betaalbaar en het doet wat het beloofd dat vind ik heel belangrijk. En het is niet op dieren getest!!!

Gebruik jij een bepaald merk huidverzorging? Waarom heb je voor dit merk gekozen? Welke producten gebruik je? Ik ben erg benieuwd!

Fijne dag !

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply