Sporten

Mijn favoriete sport leggings!

31 juli 2020

Vanmorgen tijdens mijn les hoorde ik 2 dames het over door schijnende leggings hebben, en dat ze niet goed wisten waar ze nu echt fijne niet door schijnende leggings konden kopen. Dat bracht mij op het idee om hier een blog over te schrijven. Want ja er is niets vervelender dan een doorschijnende legging. Ik heb mijn favorieten voor jullie op een rijtje gezet!

De webshop!

De webshop waar ik altijd mijn sportkleding bestel is HIP TO THE GYM! Als je een vraag hebt reageren ze super snel , en ook de levering is top. Duidelijke website , en pas op : verslavings gevoelig 🙄

ICIW :

Dit merk is toch wel mijn aller aller aller grootste favoriet! Ze zitten echt zo fijn. Sluiten mooi aan , en zitten net hoger ( vind ik altijd belangrijk hou niet van lage sportbroeken) schijnen niet door en zakken niet af!!! Nou wat wil je nog meer?

Je kunt natuurlijk alleen de broek bestellen, maar ik heb tegenwoordig de tik dat ik setjes wil. Dus de sportbroek met bijhorende sporttop. Ik kan zo blij worden van matchende kleding. Simpele top erop en je bent klaar om te gaan 🥰!

Deze 2 zijn echt ideaal. Zwart en donkergrijs kan altijd en je kunt het met alle kleuren tops combineren. De zwarte is helemaal effe en de donkergrijze heeft aan de achterzijde kleine gaatje in de legging zitten! beide zitten echt zo fijn.
Achterkant van de grijze legging .
Dit was 1 van mijn eerste setjes die ik kocht van ICIW! Ik ben dol op roze! Ook deze legging heeft aan de achterzijde kleine gaatjes! Vind dat het de broek net wat speciale maakt!
Deze sportbh is echt mijn favoriet! Deze zit zooooo ongelovelijk fijn. en staat ook echt heel mooi. Moet eerlijk bekennen dat ik heb ook gewoon wel eens draag als ik nergens heen hoef . Echt zo fijn. Ook deze broek zit weer super fijn. Mooi hoog en zakt niet af, normaal houd ik niet van groen maar deze kon ik niet laten liggen.
Deze toffe set kreeg ik voor moederdag van mijn schatten! Wat een bofferd he! ❤️

AIM’N!

Sinds kort ben ik ook helemaal verliefd op dit merk. Ook deze zit mooi hoog en schijnen echt niet door!

ROZE! Zo als ik net al zei ik hou van roze! Ik zag deze set en was gelijk helemaal verliefd!
En toen zag ik deze! Ook gelijk helemaal weg van. Ik hou van mooie gezellig kleding. En van deze set word ik gelijk helemaal vrolijk!
Het zal eens geen roze zijn! Ook deze heeft aan de onderkant weer die kleine gaatjes. Zit perfect en wil je eigelijk niet meer uit doen!

Sporten word nog leuker als je je fijn voelt in de sportkleding die je draagt. En je zeker voelen is dan toch wel echt belangrijk, zo kan je meer genieten van je workout!

Wat is jullie favoriete sportmerk? Welke legging vind jij het aller fijnste zitten? Ik ben benieuwd!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply