beauty

Mijn favoriete beauty producten van dit moment!

9 juni 2020

Het leek mij leuk om mijn favoriete producten met jullie te delen. En ben ook erg benieuwd naar jullie favorieten!

GETINTE DAGCREME

In sept 2018 besloot ik om geen foundation meer te dragen. Ik wilde mij niet meer verstoppen, en als mensen mijn huid niet mooi vonden, dan kijken ze maar de andere kant op! Omdat ik soms wel wat rode vlekken kan hebben wil ik wel iets op doen, geen dikke laag maar gewoon net een beetje kalmerend. Bij de groot handel kreeg ik deze geadviseerd. Ik was opslag verliefd! Hij is gewoon heel natuurlijk , maar door de wierrook die erin zit werkt hij wel kalmerend en wat ik ook super fijn vind is dat er een factor 50 in zit. Dit is dan ook echt mijn grootste favoriet!!!

PLUIS HAAR!

Omdat ik iedere dag les geef en dus veel zweet , vaak douch en vaak mijn haren was heb ik best veel pluis haar! 🤣 dit product is echt geweldig. Als ik mijn haar heb gewassen breng ik het aan op handdoek droog haar en dan föhn ik het verder in model! Voor mij werkt het super fijn !

PEELING VAN LOREAL.

Deze heb ik eigelijk pas net ondekt en ben nu al heel groot fan! Ik had deze al meerdere keren toegevoegd aan mijn winkelmandje , maar toch steeds niet besteld. Toen hij met 50% korting bij de wehkamp te bestellen was dacht ik nu doe ik het . Wat mijn twijfel was om hem eerst niet te bestellen? Ik las dat sommige mensen er best heftig op reageren. En aangezien ik best een gevoelige huid heb, was ik bang dat het te heftig was. Maar als je het niet probeert weet je het niet. Dus gelijk geprobeerd toen het binnen kwam…. en ik voelde niets , geen branderig of prikkend gevoel , ( dat stond namelijk in een aantal reviews) daar was ik al erg blij mee. Het is een kuur van 7 dagen , en ik vind hem top. Heb gelijk nog 2 setjes besteld , dus binnenkort kan ik het weer een keer gebruiken.

😊

Wenkbrauw poeder!

Dit product gebruik ik al meer dan 7 jaar. Wenkbrauw poeder van christian. GE-WEL-DIG! Ik kan niet meer zonder. Ik heb best wat “ gaatjes in mijn wenkbrauw en met deze poeder kan ik ze mooi wat beter aan zetten en vallen de gaatjes minder op. Nu zal je denken waarom grijs. Deze kleur paste het beste bij mijn kleur van de wenkbrauw .. de ene bruin tint was veel te licht en de andere werd meer rood bruin , wat ik nou net niet zo mooi vond bij mij.

Super zuinig in gebruik. Zit een penceeltje bij en sjabloontjes mocht je veel willen bij tekenen.

En dan zijn we al weer bij de laatste!

Terracotta light!

Hoe mooi is deze! Handig in een doosje met een spiegel en dus makkelijk mee te nemen in je tas! Omdat ik vaak wat witjes zie gebruik ik deze als een beetje rouge. Niet te heftig en een woooow die heeft rouge effect maar gewoon net mooi een beetje kleur! ze hebben hem in verschillende tinte! Deze is eigelijk voor type “blond” maar de andere vond ik wel wat heftig voor mij!

❤️

Dit waren mijn favoriete beauty producten! Hebben jullie producten waar je niet zonder kan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag ❤️!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply