Familie

Kriebels!

8 september 2020

Onze kinderen hebben een gave om overal labeltje , draaitjes en kaartjes aan te zien. Probeer voor niet iets aan te doen als er nog een labeltje aan zit want dat KRIEBELLLLLLLT!

ALTIJD WARM!

Naast de kriebel hebben de kinderen het ook bijna altijd warm. Zo is hun kleding uittrekken na een dag school het eerste wat ze doen! Heerlijk in hun ondergoed vinden ze toch wel het allerfijnste.

MOUWEN OMHOOG:

De meeste ouders op school moeten altijd lachen om Tibbe. Hij stroopt namelijk altijd zijn mouwen op. Het liefste wil hij dus zonder jas, maar dat vind ik s’ochtends te fris. Dan maar die mouwen omhoog, het is zn grappig gezicht .

Zo dus!

WEER WAT NIEUWS!

Van de week dacht ik huh ik had toch een lange broek klaar gelegd. Meneer moet dus heel erg wennen aan een lange broek weer en dacht wat ik met mijn jas kan , kan ik ook met mijn broek. Dit vond ik een iets minder goed idee 🤣

Charmant is anders he!

WINTERJAS !

Van de week kwamen de winterjassen van de kindjes binnen! Super leuk, toen ik vroeg of ze hem even wilde passen kreeg ik een blik van Tibbe : van welke planeet kom jij? Maar goed hij heeft hem gepast. Hij was er niet erg blij mee want met een winter jas kunnen je mouwen dus niet omhoog 🤣. Ben benieuwd of hij hem aan zal gaan doen!

De loeder moeder award gaat dus naar mij🤭!

Herkennen jullie dit van jullie kindjes? Zien die ook overal kriebel in? Ik ben heel benieuwd!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply