Familie

Kamperen wij? Nee bedankt!!

15 juli 2020

Bij de gedachte van kamperen gaan mijn nekharen al overeind staan.

Vieze beestjes , koud, geen wc en douche, en een krakkemikkig bed en met je wc tol over de Camping … Nee ik pas.

Vorige week zaten we een beetje te kijken om toch een lang weekend weg te gaan met de kindjes. Even lekker het huis uit . Landal gaan we regelmatig naar toe, en daar hadden we deze keer niet zo zin in. We wilde eens wat anders. Toen kwamen we op de beekse bergen. Er was wel alleen nog een tent beschikbaar voor het weekend dat wij wilde. Toch even getwijfeld , maar om ons heen hoorde we regelmatig : kamperen is zo leuk zeker met kinderen. Oke , vooruit proberen we dat.

Dit was onze tent!

Het was een verassing voor de kinderen. Mama stelde voor dat hun de kindjes vrijdag uit school zouden halen, en ze daar mochten lunchen. Ik moest vrijdagochtend namelijk gewoon les geven, dus hadden we even tijd om de koffer in te pakken. De voorpret alleen was al super leuk. Kindjes op gehaald en gezegd dat we via een andere weg naar huis moesten rijden. Uit eindelijk waren ze beide in slaapgevallen! Top!

Zzzzzz

Toen we daar aankwamen , vroeg Aubree gelijk wat gaan we hier doen? Tibbe moest nog even wakker worden en snapte er niets van. Wat waren ze blij toen we vertelde dat we toch op vakantie gingen 🥰! En hier een paar nachtjes zouden blijven.

Eenmaal bij de tent , checkte ik eerst even of we echt geen wc hadden, stel dat die op mistrieuse wijze toch ineens in de tent stond had toch geweldig geweest! Maar helaas.

De gezichtjes van de kinderen waren zo geweldig! Ze hadden beide een eigen stapelbed, geen ruzie over wie er boven mocht slapen maar ze konden gewoon beide boven slapen. En wij mochten wel op de onderste bedden slapen bofferds! gelukkig voor ons hadden wij toch een eigen kamer!

Zo zag het er van binnen uit!

Maar jeetje wat zag het er leuk uit. We hadden gelijk een vakantie gevoel. Een leuke veranda , heerlijk grasveld voor de deur, zonnetje en mijn 3 allerliefste. Meer had ik niet te wensen, nouja die wc dan misschien maar vooruit!

Op naar de wc daar was ik wel erg benieuwd naar. Joepie er was gewoon wc papier in het toilet gebouw. Ik hoef niet met mijn rol over de camping! En het zag er allemaal erg netjes uit, ook de douche was niets op aan te merken. De kinderen vonden het prachtig. We moeten ze alleen nog even leren dat ze niet IK MOET POEEEEEEEPEEEEEEEEN over de camping hoeven te roepen, zeker niet als mensen net heerlijk aan hun avond eten zitten 🙄.

Douchen en tanden poetsen bij het toilet gebouw!

We waren onzettend goed voorbereid : voor de kinderen dan. Beide een heerlijk warm huis pak , 2 truien en een dikke pyama.

En voor ons tja , was ik die dikke pyama vergeten, wij slapen nooit in een pyama dus waarom nu wel . Dat is dus volgende keer het eerste wat ik in pak, mensenkinderen wat is het snachts koud in zn tent! En savonds op de veranda koelde het toch ook best wel af. Mitch was ook een warme trui / vest vergeten. Beginners fout zullen we maar zeggen. Gelukkig kwamen er zaterdag lieve vrienden op visite en die hadden voor Mitch een warm vest mee genomen. Super lief en fijn!

Heerlijk samen op de veranda met onze warmen trui/vest!

OF WIJ NOG EEN KEER GAAN KAMPEREN?

yes! Wat was dit leuk! De kindjes waren zo blij. En daar doen we het voor. We hadden een prima bed, douche en de wc buiten de tent was prima te doen. De kou kunnen we ons volgende keer beter op kleden! En die beestjes , daar heb ik mitch en tibbe voor om ze te vangen en buiten te zetten. Dus al mijn reden om het niet te doen zijn overboord! Hopelijk kunnen we deze vakantie nog een lang weekend gaan en volgende jaar natuurlijk wat langer. Maar weekendjes oefenen zijn altijd goed!

Frietjes eten ❤️

Houden jullie van kamperen? Hebben jullie leuke tips voor een leuke camping?

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply