Familie van alles wat!

Het “ stel dat wij stranden pakket”.

12 augustus 2020

Vorige week gingen de kindjes mama en ik naar de bioscoop. Halve wegen begon mijn auto te piepen dat koelvloeistof bij gevuld moest worden en ik de motor uit moest zetten. 10 jaar ouder, omgedraaid om mijn auto voor die van mijn ouders om te ruilen en onze weg naar de bios verder te vervolgen.

Gelukkig neem ik altijd van alles mee voor onderweg voor het geval we auto pech zouden hebben. Best veel vrienden van ons wonen op meer dan een uur rijden dus als je pech hebt moet je best lang wachten voor er iemand bij je is . En met kinderen is het altijd fijn om onderweg voorbereid te zijn.

NAAR DE DOKTER.

Gisteren moest ik met Tibbe naar de huisarts en omdat Mitch was werken, moest ik met mijn eigen auto. Ergens vond ik het best spannend, moet er toch niet aan denken dat er wat gebeurt als de kinderen in de auto zitten. Dus een beetje angstig ging ik op weg. De dokter zit in heusdenhout , niet heel ver maar toch.

En daar ging ik weer , ons stel dat er wat gebeurt pakket maken.

Voor beide kindjes had ik een bakje gemaakt met daarin :

Een appel

Stukjes komkommer

En een schatkistje.

Een pakje drinken en een flesje water.

Voor mij zelf had ik ook een bakje gemaakt met komkommer en een appel , flesje water en een ijskoffie!

Dit werkt natuurlijk altijd mochten we moeten wachten of stranden. Verder nam ik nog wat losse spulletjes mee:

Een kleed en handdoek om op te zitten.

Natte doekjes voor vieze monden en handen.

Zonnebrand heel belangrijk met dit weer.

En ondanks de no spending week : mijn portemonnee! Hahah want dan zou die week niet geleden natuurlijk!

Gelukkig waren er deze keer geen gekke geluidjes piepjes of te weinig koelvloeistof. En hebben we onze bakjes maar leeggegeten bij de dokter in de wachtkamer, aangezien we toch een tijdje moesten wachten , kwam het goed van pas!

Maken jullie ook wel eens van zulke pakketten? Hebben jullie ze wel eens nodig gehad? Of ben ik gewoon een stress kip?

Ik lees het graag in de reacties!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply