Familie

Het is weer bijna zover!

6 juli 2020

Yes het aftellen kan beginnen! Nog 1 week naar school en dan hebben we heerlijk vakantie. Lekker 2 weken samen vrij ❤️! Geen haast geen stress , niets op tijd…. ik kan niet wachten. Nu mag ik natuurlijk al niet klagen want ben ik al super veel vrij doordat ik alleen de ochtenden en 2/3 avonden in de week werk. Maar toch heel de dag niets hoeven is pas echt fijn ( op zijn tijd).

LIJSTJE MAKEN!

Ook al gaan we dit jaar ( voor nu) maar een lang weekend weg, toch ben ik weer begonnen aan mijn lijstje wat er allemaal mee moet. Ja ik neem meestal mijn eigen huis mee , daar kan ik niets aan doen! Ik vind het gewoon prettig om veel van thuis mee te nemen. Ook ons eigen dekbed gaat mee, dat slaapt toch het allerfijnste. En mijn eigen koffie, broodrooster .. en ga zo maar door !

Meestal leg ik een kladblok neer en steeds als mij iets te binnen schiet wat mee moet schrijf ik dat op. Je kunt je voorstellen wat voor chaos dat lijstje dus zal zijn, als het in mijn hoofd al zn chaos is!

En dan vlak voor we weg gaan , leg ik de koffers klaar en ga afstrepen, vaak check ik het dan nog 6 keer , want ja ze hebben daar vast geen winkels 🙄. Wat ik toch wel het belangrijkste vind is de knuffels van de kindjes ! Die hebben ze al vanaf hun geboorte dus dat is iets wat we nooit zullen vergeten maar toch schrijf ik het op.

DE KINDJES WETEN VAN NIETS!

Vorige week hebben wij dit lange weekend weg geboekt. De kindjes weten van niets. Dat vind ik zooo leuk! Ze denken dat we wel dagjes weg gaan maar niet op vakantie. Die vrijdag gaan ze bij mijn ouders eten, pakken wij de auto in en rijden we gelijk door! Heerlijk, kan niet wachten op die snoetjes!

Werken jullie met lijstjes? Of zit alles zo in je hoofd? Maak je ieder jaar een nieuwe of heb je een standaard lijstje?

Ik ben benieuwd!

Fijne week lieve mensen ❤️!

Liefs Yvette

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply