Familie

Genieten van de zon(dag)! ❤️

31 mei 2020

Wat een heerlijke dag was het gisteren! We begonnen de dag met een lekker kopje koffie buiten in het zonnetje, wat zullen we eens gaan doen? Vorige week vertelde onze buurvrouw dat ze in dorst een hele toffe fotoshoot had mogen doen, en dat we daar zeker eens een keer heen moesten gaan. Toen ik aan manlief de plek liet zien, besloten we om daar te gaan picknicken . BEUM in dorst. Het is iets meer dan een kwartiertje rijden dus prima te doen.

Klaar voor vertrek!!

Snel iedereen aangekleed en de kinderen wilde helpen dus mochten beide wat lekkers in hun eigen tas doen om mee te nemen. Aubree nam ook een kleurboek mee en stiften zodat we samen konden kleuren! Ondertussen hadden wij wat broodjes gemaakt en nog wat nootjes, blauwebessen komkommer en wortels. Gelukkig vinden de kinderen dat ook erg lekker om te eten. En natuurlijk onze soepstengels met zeezout niet vergeten, die dingen zijn niet aanteslepen!

Het was makkelijk te vinden en er is meer dan voldoende parkeerplaats. Als ik het aantal autos zien ben ik bang dat het super druk is op het strandje , maar dat valt gelukkig alles mee. Even overleggen waar we heen gaan en dan kunnen we gaan lopen. Vanaf de parkeerplaats is het namelijk nog 1 km lopen. Tibbe wil na een paar meter al gedragen worden, maar houd het uiteindelijk toch vol!

Dreamteam! Tibbe had wilde verhalen over dat er dino’s in dit bos waren, en dat hij alles wist over de dieren. Hij had met ze afgesproken dat ze zouden slapen tot hij een bepaald geluid zou maken… Ik hou van die fantasie!

Wauw wat is het hier mooi!!!!! en wat is het rustig. We besluiten om dichtbij het water te gaan zitten, zodat de kindjes ook lekker met hun voetjes in het water kunnen. We leggen ons picknick kleed neer en vallen gelijk aan, want ja van dat stuk wandelen krijg je honger!

jammie jammie!


Na het eten gaan we voetballen, Aubree mocht de scheidsrechter zijn en Mitchel en ik hoorde bij elkaar. Tibbe is zo fanatiek als hij mag voetballen , zo schattig! Na een tijdje wilde Aubree graag kleuren, dus zijn wij terug gegaan op het picknick kleed om samen te kleuren. Dit is iets wat Aubree echt heel graag doet. Ook zelf tekenen doet ze heel graag, en heeft dan ook super veel fantasie.
En natuurlijk even bij het water spelen! Pas op voor HAAIEN .. die zwemmen in deze zee hoor papa en mama!

Zo eens kijken wat er nog meer allemaal is. We pakken de spulletjes weer in , en gaan een stukje verder lopen. Je kan daar dus helemaal om het meertje lopen! en jeetje wat een uitzicht, echt heel mooi en rustig. Onderweg hadden we wat veren gevonden en mooie stenen die natuurlijk allemaal mee naar huis moesten. We liepen het eerste stuk langs het water, maar dat werd zo smal en glad dat we toch maar weer het pad zijn gaan volgen. Iets met zelf kennis en je kindjes kennen ;).

Dit is toch heerlijk! 🍀🙏

Toen was het weer tijd om naar huis te gaan. De kinderen hebben het lopen zo goed volgehouden ben echt heel trots op ze. Het laatste stukje ging Tibbe bij Mitch op zijn nek en Aubree na een struikelparty bij mij op mijn rug. Onderweg hebben de mopjes nog een goed idee om een ijsje te gaan eten. Dat lusten we allemaal wel, dus hup naar de auto en opzoek naar een ijscoman. Bij een cafetaria verkopen ze softijsjes met spikkels JOEPIE!!!!

Ijsjesmonsters !! Wat een heerlijke afsluiter van deze dag!


Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ook zo genoten van het zonnetje ☀️? op stap geweest of juist lekker thuis gebleven?

Laat je een reactie achter wat jullie gedaan hebben, zou ik leuk vinden!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mama's leukste 1 juni 2020 at 09:44

    Wat een zalige dag, zeg! En prachtige foto’s! Wat een rijkdom.

    • Reply Yvette Post 1 juni 2020 at 12:37

      Lief!! Ben ook heel dankbaar voor al deze schatten ❤️

    Leave a Reply