Sporten

Even voorstellen ❤️

5 april 2020

Hoi hoi

Ik ben Yvette 30 jaar , mamma van een dochter van 6 en een zoon van 4. En bijna 8 jaar getrouwd met Mitchel.

Ik werk als groepslesdocent op de sportschool. Ik geef meerdere groepslessen per week. Het allerleukste wat ik ooit heb gedaan. En voelt ook zeker niet als werken, ik mag gewoon doen wat ik het allerleukste vind , bofferd ben ik toch.

Als shoppen een talent zou zijn , had ik zeker al meerdere award s gewonnen 🏆.

Kleding make up huidverzorging schoenen het maakt niet uit ik vind altijd wel iets leuks om te kopen . En je kan het natuurlijk nooit genoeg hebben .

Eten is ook een grote hobby van mij . Ik kan mij echt verheugen op het volgende eet moment . Ik hoor ook regelmatig : “ jij bent altijd aan het eten als wij jou zien “🙄. Maar tegelijk ben ik toch ook altijd bang om aan tekomen en net als vroeger dat dikkertje te zijn. Al was ik niet overdreven gezet , maar een buikje en stevige benen en billen had ik zeker wel.

Ik denk dat deze strijd met ons zelf voor veel vrouwen herkenbaar zal zijn. En ik zal dit ook eerlijk met jullie delen.

Nu ik dit zit te typen zitten we ondertussen natuurlijk al 3 weken thuis door het corona virus. Wat betekend dat ik dus niet kan doen wat ik het aller leukste vind… lesgeven.

Daarom kwam ik op het idee voor deze blog en het youtube kanaal. Mensen blijven motiveren en helpen met sporten maar dan gewoon thuis voor de buis.

Ik hoop dat jullie de filmpjes en blogs leuk gaan vinden en mochten jullie vragen hebben hoor ik dat natuurlijk heel graag!

Omdat ik het ook erg leuk vind om te weten wie jullie zijn, laat je een berichtje achter?

Liefs Yvette

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply