Familie

Even bij kletsen!

17 juni 2020

Tijd voor een korte update, jullie hebben vast gemerkt dat het iets rustiger is op mijn blog en dat er al een tijdje geen workout online is gekomen.

ONZE MOPJES!

Jeetje wat doen onze 2 mopjes het goed! Heel de periode thuis zijn ze zo lief naar elkaar toe gegroeid, zo fijn samen gespeeld en iedere avond samen slapen. Natuurlijk hebben ze ook heeerlijk ruzie gemaakt, maarja dat hoort erbij! En ineens moesten ze weer heel de week naar school. En ik kan je vertellen 8.15 op school is pittig hahah. Tibbe is ook echt super moe en daardoor wat meer aan het huilen , want ja hij wil wel nog afspreken ….en als dat dan niet mag gaan we nog harder huilen! Vanuit hele dagen thuis naar 5 dagen school is ook een hele grote stap, dus snap hem goed, bedje op de bank en meneer is snel vertrokken! Aubree doet het ook super goed en is iets minder moe, ze ging natuurlijk ook al wat langer naar school. Vrijdag gaan we horen of ze over zijn en of ze een nieuwe juf gaan krijgen. Ik ben erg benieuwd!

JOEPIE IK MAG WEER WERKEN!

De sportscholen zijn helaas nog 2 weken dicht, maar de groepslessen mochten gelukkig weer van start. Wel buiten maar yes ik mag weer! Ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik daar mee ben. Lesgeven is niets alleen mijn werk maar ook echt mijn ontspanning. Tijdens de corona had ik natuurlijk wel gesport maar een stuk minder intensief dan normaal. En dat heb ik gevoelt! Jeetje wat een spierpijn, en merkte dat ik even veel minder energie overhad naast de kindjes , de lessen en het huishouden. En onwijs veel honger hahaha. Eet weer als een bouwvakker .

OPLEIDING

Naast alles wat ik normaal al deed, komt er nu natuurlijk de opleiding bij! Super tof! Maar ook echt veel studeren, uit schrijven , en herhalen herhalen herhalen. Ieder vrij uurtje wat ik heb zit ik met mijn neus in mijn boeken. Het is zo intressant en leerzaam en wil het gewoon graag goed doen , dus besteed er best veel tijd aan. Mitch vind mij een strebertje hahah , beter zo dan dat ik er niets voor doe toch?!

Dit alles bij elkaar , zorgt er voor dat ik nu even niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen om de lessen te filmen. Zodra alles weer een fijn ritme heeft ga ik zeker weer videos maken. En vooral weer even mijn lichaam laten wennen aan het intensieve sporten. Maar dat komt allemaal weer goed!

Hoe is het met jullie? Zitten jullie al weer helemaal in het ritme? Mogen jullie al weer aan het werk?

Ik hoop dat alles goed gaat met jullie! Hele fijne dag vandaag ❤️!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Michelle 17 juni 2020 at 13:17

    hier al non stop aan het werk geweest. verlang stiekem wel even naar rust. nog 4 weken werken en dan 3,5 week vakantie . echt zo aan toe . blij met dit school ritme . kinderen stuk vrolijker ,mama stukken vrolijker en tijd over om weer paar keer per week groepsles te doen . tegenwoordig vaak met Thomas van 7 erbij .

  • Leave a Reply