Eten

Eetdagboek #1

13 mei 2020

Goedemorgen lieve mensen ❤️,

Van de week plaatste ik een bericht dat ik weer wat beter ging eten, en dacht misschien is het leuk om een eetdagboek bij te houden. Dus hield ik gisteren (11-5) bij wat ik at. Hier komt hij!

Door alle stress dat de kindjes weer naar school gingen en ik gelijk begon met sporten om mijn zinnen te verzetten is mijn ontbijt 3 kopjes koffie en 1 liter water .

Als we tussen de middag gaan eten , kies ik voor 4 meergranen rijsttafels : 2 met 20+ kaas en de andere 2 met ovengebakken kipgrill worst.

Na deze 4 besluit ik er nog 2 te maken met sandwichspread tomaat lente uit! Hier drink ik een flesje water bij. ( en vergeet een foto te maken)

Joepie de kindjes zijn weer thuis. Ze zijn heel erg moe dus we besluiten een filmpje te kijken. Rond half 4 , begint mijn buik een beetje te rammelen en maak ik voor ons een stuk fruit en neem er zelf nog wat nootjes bij. En weer een kopje koffie en een flesje water.

Granny smith en 30 gram elite haver.

Dan is het alweer tijd voor het avond eten. We eten mijn lievelings eten 🥳.

Wraps met kip , courgette , uit , sla , tomaat . Komkommer en ik maak er nog wat boontjes en broccoli bij. Gelukkig eten de kindjes dit ook goed, dus dat is erg fijn! ik drink er weer water bij en na het eten een kopje koffie.

Het smaakt zo goed dat ik 3 wraps eet! 🤣

Na het eten mag ik eindelijk weer les gaan geven! 1 uur step en daarna nog een uurtje burn. Wat was dat heerlijk! Tijdens die 2 lessen drink ik een flesje water.

Eenmaal thuis eet ik nog een reep en drink heeeel slecht een half blikje cola. Had z’n dorst, de rest was voor manlief!

Vergat natuurlijk weer een foto te maken, dus hier een foto toen hij al heerlijk in mijn buik zwom!

Dit was mijn eetdagboek van Dinsdag!

Houden jullie wel eens bij wat je eet? Vinden jullie het leuk als ik vaker een eetdagboek plaats? Misschien van een paar dagen dan? Ik hoor het graag!

Heel veel liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply