Opleiding

Eerste dag van de opleiding!

4 juni 2020

Wat vooraf ging!

In de week voor de opleiding zou starten ontvingen wij ons boek , een kladblok en een hele fijn pen! Daarna ontvingen wij een mail met de verdere uitleg. Heel duidelijk en al vast wat tips om ons aan te melden voor de verschillende webinars. Stel dat het dan niet werkt heb je nog even de tijd om het aan op een andere laptop of met een ander programma te proberen . Ook stond er al een PowerPoint presentatie klaar die we konden printen!

Klaar voor de start!

BEST WEL SPANNEND!

Stiekem was ik best wel zenuwachtig. Kan ik het wel, is het niet veel te moeilijk? En eerlijk is eerlijk ik word erg onrustig als ik niet weet hoe iets gaat. Dus helaas kreeg mitch het weer voor zijn kiezen. Gelukkig kent hij mij langer dan vandaag en is dus wel wat gewent ondertussen.

AAN DE SLAG!

23 mei was het dan eindelijk zo ver! De eerste les dag. Om half 10 gaan we beginnen , eerst even voorstellen en dan gaan we beginnen. Gelijk volle bak erin! Er vliegen heel veel afkortingen en latijnse benamingen rond mijn oren, maar jeetje wat is het interessant. Via de chat kunnen wij vragen stellen aan de docent en ze beantwoord ze allemaal en geen vraag ik te veel of te gek heel fijn. Ik ben erg blij dat ik de powerpoint presentatie geprint had want dit is ideaal om aantekeningen op te maken.

Doordat de stof best wel pittig is hebben we 3 keer pauze. Sochtends een kwartier koffie pauze , 45 min lunch pauze en smiddags nog 10 minuten een korte pauze. En ik moet zeggen dat heel fijn was. Even alles laten zakken, en achter de computer vandaan. Dat ben ik namelijk helemaal niet meer gewent heel de dag achter de computer.

AFSLUITENDE “TOETS “ .

Aan het einde van de dag krijgen we een soort test toets , omdat de opleiding natuurlijk online is , word deze toets via kahoot gedaan. Deze toets telt niet mee maar meer om een beetje te kijken of we alles begrepen hebben. En wat extra aandacht zou moeten krijgen. Het zijn 20 vragen en ik heb er 14 goed. Dat viel mij nog niet tegen!

LEREN LEREN LEREN.

Aankomende zaterdag heb ik de 2e opleiding dag. Ieder vrij moment dat ik kan leren ben ik nu met de opleiding bezig! Ben heel veel aan het uitschrijven en aan het na lezen. Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze opleiding ben gaan doen , het voelt heel erg goed . Ik kijk uit na opleiding dag 2, ben erg benieuwd wat we nu weer gaan leren !

Leren in de zon!

Zouden jullie nog een opleiding willen doen? Zoja welke? Of zijn jullie bezig met een opleiding? Ik ben benieuwd!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Michelle 4 juni 2020 at 13:53

  Was met medische terminologie begonnen toen corona kwam. Gelukkig via werk en kosteloos mogen stoppen. Was te heftig naast de kids maar wel budget cursus van porterenee gedaan afgelopen maand en nu design your own life cursus van 10 dagen.

 • Reply Yvette 5 juni 2020 at 11:09

  Goed bezig michelle! Topper ben je!

 • Reply Bart 5 juni 2020 at 11:16

  Ja! NLP / Lifecoach zou ik heel graag willen, maar dat gaat echt niet met werk, vijf kinderen en een huis waar nog veel klusjes liggen.. Mijn tijd komt nog wel!

  • Reply Yvette Post 6 juni 2020 at 12:06

   Zeker weten! Is nu even pittig. En zeker nu de kinderen natuurlijk meer thuis zijn. Maar gaat zeker goed komen , heb ik vertrouwen in!

  Leave a Reply