Familie

Een middagje Nemo in Amsterdam!

17 juli 2020

Herken je dat , dat je soms moe van word van je zelf. De chaos in je hoofd dat zelfs je agenda een agenda nodig heeft ?

Ik denk altijd dat ik alles kan onthouden maar helaas is dit dus niet het geval. Gisteren hadden wij een dagje naar Nemo gepland , en een tijdslot van 11.00:14.00 gereserveerd . Ik dacht dus dat je dan tussen 11.00 en 14.00 binnen moest zijn. Rond 11.15 zijn we thuis vertrokken. Tijd zat dachten wij want we wilde dan rond 14.00 bij nemo zijn. Tussendoor moesten we de auto nog even laden , dus we hadden de tijd ruim genomen!

Mitch checkte bij het laden van de auto nog even hoelaat we nu precies gereserveerd hadden. “ zorg dat je er om het begin van je tijdslot bent en blijf max 3 uur” dat stond er op de kaartjes ! Dusss , we zouden om 13.00 aankomen in amsterdam, dat werd dan nog gezellig een heel uur nemo. Top dit! Snel de auto van de lader gehaald, en maar doorgereden. Anders hoefde we niet meer te gaan.

Eenmaal in Amsterdam was het super druk en de weg naar de parkeergarage was afgezet. Dat werd draaien en de andere route volgen, komen we eindelijk bij de parkeergarage aan VOL! Dan denk je toch dat er een vloek op je dag zit!

Opzoek naar een andere parkeergarage dan maar. Pff wat een gedoe zeg. Eindelijk een plekje gevonden. We moesten 20 minuten lopen en dan zouden we er zijn! Je voelt hem al he. We kwamen om 13.50 aan bij nemo. Ik helemaal in de stress want ik dacht dat we niet meer binnen zouden mogen.

We besloten af te wachten wat ze bij de kassa zouden zeggen, ze scant de kaartjes en zegt : VEEL PLEZIER!! 20 grijze haren en 10 rimpels extra , voor niets.

Coronaproof:

Bij binnenkost werd er verteld dat we ons aan de looprichting moesten houden en dat er overal desinfectie stond om onze handen te desinfecteren. Alles was netjes aangegeven op de vloer . Er waren echt lijnen gemaakt en stickers met looproute en 1.5 meter afstand! Heel duidelijk dus.

Yes daar gingen we hoor!

De kindjes vonden het geweldig. Ze keken hun ogen uit. Ook wij vonden het erg leuk. Ik kon mij nog zo goed herinneren dat ik hier met de basisschool naar toe was geweest, en dat we toen in een bellenblaas bel konden staan! En ja hoor dat kon nog, zo blij als ei!

Ze vonden het super intressant en wilde overal kijken en alles doen. En die blije gezichtjes maken ons dan weer blij! Ook zijn we bij een soort voorstelling geweest, daar liet een mevrouw zien hoe je ijs , vuur , rook en onweer kon maken. Heel erg leuk! Ook hier waren vakken gemaakt waar je plaatst kon nemen, 1 volwassenen en 1 kind per vak. Ook dit werd van te voren duidelijk verteld, en aan het einde werd ook uitgelegd hoe we weer naar coronaproof naar boven konden!

Het was zo groot en zo veel dat je eigelijk niet eens tijd had om alles te doen en goed te lezen. Maar alles waar de kindjes : oooooooh kijk eens van riepen zijn we gaan kijken! We hebben ook echt de 3 uur vol gemaakt, en eigelijk hadden we wel langer willen blijven!

Tussendoor heerlijk een kopje koffie gedronken en de kindjes gesmuld van een ijsje.

Toen was het al weer tijd om naar huis te gaan. We liepen nog even door het winkeltje. En als je dan een cadeautje mag kiesen , wat kies je dan … slijm hahaha.

En toen op naar de auto! Weer langs het mooie water ( wat ik dood eng vind met kinderen , maar mooi was het wel) . Het was inmiddels al bijna 18.00 en we begonnen toch wel trek te krijgen. Aangezien het nog 1.5 uur naar huis was , besloten we om onderweg wat te eten. Vlak bij de parkeergarage zat een Subway , weer eens iets anders dan de gele m onderweg! Dus snel even eten voor wij weer naar huis vertrokken. Voor de kindjes en mitch bestelde we een broodje en ik nam de ceaser salade!

Jeetje wat smaakte dat lekker zeg.

En toen snel naar huis. Wat begon als een gestresste dag , werd uiteindelijk een hele fijne dag. De kinderen vonden het geweldig en wij daardoor ook.

Nemo is zeker een aanrader om een keer met de kindjes naar toe te gaan!

Aubree en Tibbe vonden het een dikke duim omhoog!!

Wat is jullie favoriete uitstapje met de kindjes? Hebben jullie een favoriet pretpark of museum?

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply