dagjes weg!

Een middagje naar world of dino’s!

24 juli 2020

Gisteren zijn wij een middagje naar world of dino’s in jaarbeurs Utrecht geweest. Aubree was in eerste instantie niet echt enthousiast want dino’s zijn voor jongens. Maar uiteindelijk kan ik jullie niet vertellen wie van de 2 het nou het leukste vond ❤️!

De kaartjes had ik “ gewonnen” op Ticketveiling.nl. Scheelde toch 50% dus dat was mooi mee genomen!

Ook voor dit uitstapje moesten wij natuurlijk een tijdslot reserveren. wij mochten tussen 13.00 en 13.30 naar binnen. Ideale tijd vonden wij, toch een beetje uitslapen en op ons gemak doen in de ochtend. Beste idee van Nederland met 2 die een ochtendhumeur hebben!

DAAR GAAN WE!

Toen wij binnen kwamen moesten we al eerst de kaartjes laten scannen en kregen de kinderen een boekje mee voor een speurtocht en een doosje potloodjes voor de kleurplaat die er in zat.

Als je naar binnenloop zie je gelijk dat er geen licht brand in de hallen. Dat maakt het wel extra spannend en leuk! Per dino is het verlicht, en boven de vragen die je moet beantwoorden hangt een lampje zodat je wel goed kunt lezen.

Tibbe vond het toch wel een beetje spannend. Zeker als de dino’s geluid gaan maken. Hij hing dan ook regelmatig in onze benen!

In het speurtocht boekje stonden allemaal vragen. Precies in de volgorde van de looproute. Per dino hadden ze 2 borden gemaakt waar de vraag op stond. Dus er konden 2 gezinnen per keer de vraag beantwoorden. Er zat netjes 1.5 meter tussen de borden , daar was netjes over nagedacht en voelde erg fijn! Aubree vond het geweldig om alle vragen te lezen en dan het antwoord er bij te zoeken. Maar jeetje wat een namen hebben die dino’s! Heel wat anders dan kees , piet en janneke!

Ieder antwoord had een letter en daar komt uiteindelijk een zin uit!
❤️

De kinderen vonden het echt geweldig. Ze rende van de ene naar de andere dino. Door de speurtocht is het wel extra leuk vonden wij. Zo leer je toch nog iets en blijf je naar mij idee net wat langer bij elke dino staan om te kijken en te lezen.

Vlak voor het “restaurant” stonden nog 3 grote dino waar de kinderen op konden klimmen . Als je een euro in de dino deed ging hij ook nog bewegen! Ik dacht dat Tibbe het super eng zou vinden maar dat viel alles mee!

Toen was het tijd voor wat te drinken met wat lekkers! Tibbe koos chipjes en Aubree een doosje snoepjes. Mitch en ik namen alleen wat te drinken.

Hier hadden we mooi tijd om alle letters bij elkaar te zoeken en er een zin van te maken!

Als de hele speurtocht erop zit , kom je na het restaurant nog in een soort “speelhal” er staan luchtkussens , een dinobioscoop , stoelen om een 3d filmpje te bekijken en een gedeelte waar de kinderen op een diertje een parcours kunnen rijden. Super leuk, het enige nadeel voor de 3d brillen en het rijden op de diertjes moest je betalen. Opzich niet erg maar wij hadden dus geen contant geld meer na de 2 ritjes op de dino’s.

Toch even mijn tasje en portomonee omgekeerd , en met allemaal 20 en 10 centjes kwamen we toch op 2 euro voor het dierenritje voor tibbe! Dus zorg dat je klein geld bij hebt!

Vraag mij niet waarom het dino rides heet en mijn kind op een varken zit 🤣🤦‍♀️

Wat wij toch ook wel super leuk vonden was dat de kindjes na de speurtocht bij de dinoshop (heeeeeel slim van world of dino’s) een diploma mochten ophalen.

Natuurlijk ook weer gezwicht voor een cadeautje. Moet zo lachen om die kinderen van ons. Kiezen ze een ei die je dus ook gewoon in breda bij de action kunt halen 👌.

Jeetje wat een fijne middag! We hebben echt genoten en de tijd vloog voorbij! Ook dit uitstapje kreeg weer dikke duimen van de kindjes! En daar doen we het voor ❤️!

Zijn jullie wel eens bij world of dino’s geweest? Wat vonden jullie er van? Laten jullie het weten in een reactie?

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply