Eten

Een dagje eten met Yvette!

7 juli 2020

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn “eetdagboek” met jullie deelde. Omdat ik weer een paar vragen kreeg over wat ik eet , besloot ik het weer een dagje bij te houden.

Dit betekend niet dat wat ik eet goed is he. Of dat dit voor jouw ook werkt! De ene dag snoep ik wat meer , en zo als je van de week al kon lezen ben ik nu weer wat meer aan het opletten. En probeer ik weer wat minder te snoepen.

MAANDAG 6 JULI :

Maandag is altijd best een haast dag. De kindjes moeten op tijd naar school en de tijd van mijn les is vervroegd . Dus deze begint nu om 9.00 ipv 9.30. Als ik de kinderen naar school heb gebracht rij ik dus gelijk door. Veel moeder zullen herkennen dat er in de ochtend weinig tijd is om te eten voor de kinderen op school zijn.

Waar ik dan weer niet zonder kan is koffie!!! Deze ochtend begin ik dan ook met een kopje koffie en een kopje thee van zonnatura.

Na mijn eerste les heb ik een half uur pauze en neem dan een banaan als ontbijt .

Na de 2e les race ik naar huis om de kindjes op te halen van school.

Mijn lunch bestaat uit :

6 rijstenwafels:

* 2 met sandwichspread tomaat lente uit

* 2 met rosbief

* 1 met een half plakje 20+ kaas

* 1 met 3 plakjes kip grillworst .

Daar bij een flesje wat er natuurlijk koffie!

Kindjes weer naar school gebracht. Mama en een vriendin komen op de koffie , en daar drink ik nog 2 bakjes mee. En ondertussen nog een fles water.

Als ik de kindjes weer heb opgehaald maak ik voor hun nog een geroosterde boterham want ze hebben allebei al weer honger! En voor mij maak ik een bakje kwark met appel en elite haver.

* 150 gram magere kwark van campina
* 1 granny smith appel
*30 gram elite haver

Smiddags mogen de kindjes even naar papa en mama als ik even snel naar de action en de jumbo ga. ( de action komt morgen een blog over). Als ik de kindjes ophaal lukt het niet om de engelse drop te weer staan en neem er 2 . Snel weg voor dat het 2 handen word ipv 2 dropjes .

Thuis lusten we allemaal nog wel een bakje meloen! Jammie jammie!

120 gram zat er in mijn bakje!

Dan is het al weer tijd om avond te eten! Mitch eet op het werk, dus ik besluit wraps te maken om dat wij dit alle 3 erg graag eten. Altijd fijn als de kindjes zonder mokken eten! Normaal gesproken eten wij altijd de volkoren wraps maar die hadden ze helaas niet bij de jumbo , dus vandaag werden het de naturel versie.

Sla , tomaat , komkommer , mozzarella, boontjes ui, courgette en kip!

En als toetje nemen wij een heerlijk ijsje! De kindjes wilde een raketje en een knetter ijsje. Mitch had van de week voor mij oppo ijsjes caramel zeezout gekocht, dus dat word mijn toetje ❤️

Als de kindjes gewassen en wel op bed liggen neem ik nog een kopje koffie en een flesje water. Tegenwoordig heb ik savonds de tik om soepstengels met zeezout te eten. En dan moet het wel een evengetal zijn, dus ik eet er 4!

Zo dit was wat ik vandaag allemaal gegeten heb! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen . Laat je het weten in een reactie?

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sylvana 7 juli 2020 at 14:32

    Wat leuk en inspirerend om te lezen 🥰🥰!

  • Reply Yvette 7 juli 2020 at 15:51

    Graag gedaan! Hoop dat je er wat aan hebt ❤️🙏

  • Leave a Reply