van alles wat!

De zomervakantie is voorbij gevlogen! En gezellig een beetje kletsen.

21 augustus 2020

Hoe bizar snel zijn de afgelopen 6 weken gegaan? Ik weet nog zo goed dat we uitkeken naar de laatste dag school en nu is zondag al weer de laatste vakantie dag. Maar hoe dan?

GENOTEN!

Gelukkig kijken we terug op een hele fijne vakantie. Heerlijk weekendje beekse bergen , dagjes op stap en logeer partijtjes voor de kinderen, buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk zwemmen in het zwembad. Want jeetje wat hebben we deze vakantie geboft met het weer.

Voor onze buiten kinderen was dit echt perfect. En zo blij met alle kindjes die bij ons in de straat wonen , iedereen speelt zo gezellig samen. Oke er is zeker ook ruzie maar grootste gedeelte ging het heel goed! En staan er regelmatig vriendjes en vriendinnetje aan de deur.

WEER TERUG IN HET RITME!

Nu we in de laatste week zitten van de vakantie , probeer ik alvast weer wat meer ritme te krijgen. Optijd naar bed in iedergeval. Zodat ze fris en fruitig zijn en ook weer wat beter sochtends uit bed kunnen.

Logeren bij ome Dinitri!

Vroeg uit bed is nog niet eens een groot probleem, maar Aubree en Tibbe hebben wel moeite met gelijk aankleden, eten , klaar maken en hup naar school. Ze doen liever alles een beetje op hun gemak ( wij ook) . Dus dit word weer een grote uitdaging, gelukkig hoeven we maar 2 min naar school te lopen , en hebben we de optie rennen mochten we telaat zijn ;)!

De kinderen hebben weer heel veel zin om naar school te gaan, daar ben ik super blij mee. Ze vragen ongeveer iedere dag hoeveel nachtjes nog? En nu en nu? Daar maakt mijn hart echt een sprongetje van , want hoe erg is het als ze niet met plezier naar school gaan?!

Zoveel mogelijk klaar zetten.

Om de stress op de ochtend zo veel mogelijk te beperken zorg ik dat er veel al klaar staat. Meestal strijk ik de kleding op de dag dat we het aan doen. Maar dat kost natuurlijk best wel wat tijd, dus ben ik van plan om voor de schooldagen vooruit te strijken. Zo heeft aubree de keuze in wat ze aan doet . En scheelt mij weer tijd. Het fruit maak ik wel altijd pas op de ochtend zelf, want ja dat wisselt natuurlijk ook nog zn 10 keer op een ochtend wat ze mee willen! En dat is prima en het smaakt naar mijn idee ook lekkerder als het de zelfde dag gesneden is.

BLOG!

hoe heerlijk ik het ook vind de kindjes thuis , ik had wel minder tijd voor mijn blog. Nee eerlijk , ik maakte minder tijd, wat jullie hopelijk snapte. Ik vind het heerlijk om te bloggen en jullie gezellige reacties te lezen, en ik hoop dat jullie het natuurlijk ook leuk vinden. Dus blijf vooral reacties plaatsen en ideeen voor de blog zijn ook welkom he! Dus vanaf maandag ga ik er weer volle bak tegen aan, mijn hoofd borrelt al weer dus dat is een goed teken he!

MIJN BEDRIJF!

Als nog ergens mijn hoofd ontzettend van aan het borrel is is het van mijn bedrijf, naast mijn blog ben ik zzper en dit is de beste keuze ooit. Regelmatig kreeg ik de zelfde vraag en uit onzekerheid wimpelde ik die een beetje weg. Maar van de week dacht ik “ van proberen kan je leren” ( iets wat wij tegen de kinderen zeggen!) dus ook daar ga ik vol mee aan de slag en heb er onwijs veel zin in. Later meer hier over!

Hoe gaat het bij jullie? Zijn jullie ook weer opgeladen na de vakantie? Mochten jullie ideeën hebben voor een blog hoor ik het heel graag❤️!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply