Familie

Bang in het donker!

9 juli 2020

Onze kleine man is van kleins af aan al een makkelijke slaper. Vaak vraagt hij zelf al of hij naar bed mag. Je legt hem neer en hij slaap. Ideaal, dat was met zijn zus namelijk wel anders!

Tibbe heeft wel een duidelijk idee van hoe hij wil slapen! Hij wil namelijk zijn lamp aan laten en de deur moet helemaal open! Als hij midden in de nacht wakker word en zijn lamp is uit , gilt hij DOE MIJN LAMP AAN!! Hij is dan echt wel een beetje in paniek , en gaat pas weer slapen als zijn lamp aan is. Als we aan hem vragen waarom zijn lamp aan moet zegt hij dat hij bang is voor monsters 👻, maar hij weet wel dat die niet bestaan .

Of je het met 4 jaar al bang in het donker kan noemen weet ik niet . Misschien is het ook een stukje het alleen zijn in combinatie met het donker , Of ziet hij net als mij weinig in het donker en maakt dat hem angstig? Ik weet het niet!

Wat ik wel weet is dat het , het aller schattigste mannetje van de wereld is!

Herkennen jullie dit van jullie kindjes? Weet iemand van jullie of ze nu al bang in het donker kunnen zijn?

Ik hoor het graag van jullie in een reactie ❤️!

Fijne dag vandaag !

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sylvana 9 juli 2020 at 13:03

  Tessje heeft precies hetzelfde. Lampje aan, gordijn een stukje open zodat er nog meer licht naar binnen valt. De slaapkamer deur moet wijd open en de woonkamer deur ook. Als de woonkamer deur dicht gaat zijn de poppen aan het dansen. Tess is een heerlijk kind hoor, maar slaapt wel het liefste op haar eigen manier.
  Zoë is een heel ander verhaal, ze houdt van slapen in het donker (tot nu toe..).

 • Reply Yvette 9 juli 2020 at 14:21

  Wat grappig om te lezen dat het bij jullie ook zo gaat! Vind het zo bijzonder dat ze zo jong al zn sterke mening hebben ❤️!

  Liefs

 • Leave a Reply