van alles wat!

De app die ik gebruik om mijn cyclus bij te houden.

8 augustus 2020

Toen wij stopte met de pil om te proberen of wij kindjes mochten krijgen, ging ik op zoek naar een app die mijn cyclus bij kon houden. Om een beetje een idee te hebben wanneer mijn eisprong was en wanneer ik mijn menstruatie kon verwachten. Uiteindelijk ben ik voor de maya app gegaan. ( misschien omdat hij roze is ๐Ÿคฃ).

Beide keren hebben we de app eigelijk niet hoeven gebruiken omdat wij heel snel zwanger mochten zijn ๐Ÿ™.

GEEN HORMONEN MEER!

Voor ons voelt 2 kindjes als compleet. Een jongen en een meisje die beide gezond zijn , wat willen we nog meer. 1 ding was heel snel zeker. Ik wilde niet meer terug aan de hormonen. Sinds ik gestopt was met de pil voelde ik mij een totaal ander mens. Veel minder migraine en voelde mij een stuk vrolijker en veel minder stemmingswisselingen. Die hormonen deden niet veel goeds met mij , dus daar waren we het snel over eens.

Maarja er is niets zo vervelend dan je menstruatie op een onverwachts moment krijgen , ik ben graag voorbereid. Dus ik gebruik deze app nog steeds en bevalt heel erg goed!

HOE WERKT HIJ?

Je kunt invullen wanneer je laatste menstruatie was en hoe lang deze heeft geduurd en verder doet de app de rest , hij geeft aan wanneer je volgende menstruatie zou kunnen zijn of wanneer je aan de bak โ€œmoetโ€. En bij mij klopt het vaak tot op de dag. Als ik iets meer stress heb of het erg druk heb wil het natuurlijk wel eens afwijken maar globaal een idee hebben is erg prettig. ๐Ÿ˜‰Alles word aangegeven met een andere kleur dus ook dat is erg overzichtelijk.

*rood: geeft de menstruatie aan.

* geel : geeft je mogelijke vruchtbare dagen aan .

*blauw : dan ben je niet vruchtbaar .

*groen: Dan ben je vruchtbaar!

Wat ik ook โ€œleukโ€ vind aan deze app is dat hij aan geeft van welke symptomen je last kan hebben , het word aangegeven in een soort verhaaltje. Ook kan je zelf aantekeningen maken, hoe je je voelt , of je eventueel verhoging hebt, dus je kunt er echt een soort dagboek van maken.

Iedere dag krijg je dus een kleine berichtje van de maya app. Je hoeft het natuurlijk niet te lezen, maar het is best grappig om dingen te herkennen.

Nu gebruik ik de app natuurlijk niet meer dagelijks. Maar vooral als ik merk dat mijn lontje wat korte is en ik weer lekker kribbig ben ( sorry mitch) . Zo weten we gelijk waar het vandaan komt ๐Ÿคฃ.

Hebben jullie gebruikt gemaakt van een app toen jullie probeerde zwanger te worden? Of gebruik je hem ook voor je menstruatie bij te houden? De maya is wat mij betreft een dikke aanrader!

Liefs Yvette ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply