van alles wat!

🛍 No spending challenge! 🛍

10 augustus 2020

Ondertussen kennen jullie mij wel een klein beetje en weten jullie dat ik best wel een shopper ben. Dol op kleding , spulletjes voor de kids , make up , schoenen .. ik kan nog wel even doorgaan maar jullie snappen hem he! Een ware shopaholic 🛍. Het is niet eens een gat in mijn hand te noemen, want handen wat zijn dat 🙄😂.

WEET JE WAT EEN GOEDE CHALLENGE VOOR JOUW IS !!

Mijn lieve vriendinnetje stuurde een berichtje naar mij , na mijn post over de 31 dagen challenge. Weet je wat een goede challenge voor jouw is : no spending week! Oke ze zei maand maar laten we de lat niet te hoog leggen he, het moet wel leuk blijven 🤣.

Dus heb ik besloten om deze hele week NIETS te gaan kopen. Ja je leest het goed helemaal NIETS. En ik geef toe dat ik dit echt een uitdaging voor mij. Maar ik vind het wel super leuk om te proberen, en manlief vind dit de beste challenge ooit. En nee ik zal ook niet stiekem hem naar de winkel sturen beloofd!

EVEN ZWART OP WIT!

Ik Yvette Post ga aankomende week : 10 tm 17 Augustus 2020 NIETS kopen 😰. Ik kan het!!! ( vertrouwen hebben is het halve werk toch?)

Eigelijk moet ik mij niet aanstellen want het is belachelijk wat voor onnodige prularia ik allemaal koop. Zo niet nodig. En stel dat deze week bevalt , stel, kan ik er altijd nog een maand van maken toch.

Maar laten we eerst dit maar proberen….wie doet er mee????

Hebben jullie wel eens een no spending week gedaan? Of zelfs een maand? Wat is jullie ervaring? ik hoor het graag van jullie!

Liefs Yvette 💃🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply